News Flash:

Timisorenii ies astazi in strada. Vezi pentru ce protesteaza

8 Noiembrie 2014
1465 Vizualizari | 1 Comentarii
Protestul impotriva lui Victor Ponta, organizat sambata la Timisoara, va fi pazit de jandarmii timisoreni. Zeci de oameni ai legii sunt pregatiti sa intervina in cazul in care manifestarea ar degenera. Pana vineri dimineata, peste 7400 de persoane au anuntat ca vor participa la protestul organizat pe Facebook.
„In scopul asigurarii ordinii si sigurantei publice, efective din Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara vor fi prezenti sambata 8 noiembrie a.c., in Piata Victoriei din Timisoara, unde vor veghea ca participantii la mitingul de protest sa de desfasoare in conditii de optima siguranta”, anunta jandarmii timisoreni.
Protestul este organizat de reprezentanti ai studentilor din Universitatea de Vest si Politehnica din Timisoara. Acestia, anunta jandarmii, se asteapta ca timisorenii sa participe intr-un numar cat mai mare la miting. Manifestarea a fost pusa la cale pe Facebook, iar studentii timisoreni anunta ca vor mai organiza un protest in data de 15, cu o zi inainte de turul al doilea al alegerilor prezindentiale.
„Banatul are voce! Dupa cum s-a hotarat pe event-ul <<Daca nu il vrei pe Ponta presedinte, iesi in strada>>, se va organiza un protest la scara nationala pe data de 15.11.2014, la ora 20:00. Primele strigate impotriva comunismului s-au facut auzite in 1989 aici, la TIMISOARA. Atunci, timisorenii au dat posibilitatea savarsirii unei reactii in lant in toata Romania care ne-a eliberat pe toti de comunism. Haide sa aratam din nou, ce inseamna Timisoara! (PS: daca atunci l-am dat jos pe Ceausescu, sigur il putem rezolva si pe pampalaul asta!”, transmit organizatorii prin intermediul paginii de Facebook, scrie tion.ro.
La eveniment isi anuntasera deja participarea 3800 de persoane. Protestul anti-Ponta va avea loc sambata de la ora 18 in Piata Victoriei din Timisoara.
UPDATE. Primarul Nicolae Robu a afirmat ca protestul anti-Ponta din Piata Victoriei a fost aprobat cu o conditie: sa fie un miting civic, si nu unul politic.
„ACL nu este implicat, eu am dat aprobare cu mentiunea clara ca e un miting civic, nu unul politic (…) Aprobarea e solicitata intr-un cerc pe filiera studenteasca, constituit la nivel national. Mitingul este unul in cadrul unei serii de actiuni la nivel national. Se declara ca de fapt se exprima, dincolo de solidaritatea cu cetatenii din diaspora care au fost umiliti stand la cozi (…), dincolo de aceste nemultumiri se vor exprima si nemultumiri generale la adresa politienilor din tot spectrul politic. Asa au anuntat organizatorii”, a declarat Robu.
Liberalul sustine ca a transmis si in cadrul PNL ca nimeni nu are voie sa participe la actiune cu insemne de partid. Robu spune insa ca simpatizantii si membrii PNL pot fi prezenti la protest ca si cetateni ai Timisoarei.

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004590 (s)