News Flash:

Timisorenii ies astazi in strada. Acestia protesteaza impotriva scumpirii RCA

2 Decembrie 2014
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Soferii timisoreni sunt invitati sa protesteze si ei, marti, 2 decembrie, de la ora 11, in Piata Marasti, impotriva majorarii RCA din 2015. Conducatorii auto din Timisoara sunt asteptati sa claxoneze timp de 30 de secunde in cadrul unei actiuni organizate la nivel national.
Evenimentul „CarMob Timisoara de Ziua Nationala a Soferului Roman” a fost initiat pe Facebook de Reclama-i.ro. Protestul impotriva majorarii RCA este programat marti, cu incepere de la ora 11, in Piata Marasti din Timisoara.
„Soferi din Romania, uniti-va! In Piata Marasti, opreste-te si claxoneaza! Sa se auda pana la Bucuresti cand ne cerem drepturile! Sa facem claxoanele noastre sa rasune in toata tara timp de 30 de secunde, incepand de la 11:00:00 pana la 11:00:30, ca sa marcam o zi a noastra, a soferilor, sa protestam fata de abuzurile hotilor din asigurari si din politica, sa spunem tinerilor soferi ca pretul pe care il vor plati de la 1 ianuarie 2015 pentru o polita RCA este un ABUZ!”, ii provoaca initiatorii apelului pe conducatorii auto timisoreni.
Acestia catalogheaza ca fiind nejustificata si aberanta cresterea tarifelor pentru politia de asigurare RCA.
„Protestam impotriva cresterii aberante si necontrolate a pretului RCA, asa cum s-a intamplat pe parcursul anului 2014; Pretul RCA a crescut in cursul acestui an pentru tinerii sub 30 de ani chiar si cu 250%! (...) Din luna ianuarie 2015, ASF (n.r. - Autoritatea de Supraveghere Financiara) ne anunta ca vom asista la noi majorari de peste 30% ale costurilor politelor RCA”, mai spun initiatorii protestului.
O astfel de manifestatie este programata marti si in Bucuresti, la Palatul Parlamentului.
Cea mai mare confederatie patronala a transportatorilor din Romania, COTAR, a anuntat ca va participa, alaturi de reprezentantii service-urile auto membre ale Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI), la protestul din 2 decembrie impotriva ASF si a cresterii tarifelor pentru politele de raspundere civila auto. Se acuza lipsa de implicare a ASF in chestiunea majorarii continue a preturilor RCA si fata de subevaluarea sau plata cu intarziere a despagubirilor de catre companiile de asigurari.

piata marasti rca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004492 (s)