News Flash:

Timisorenii din partea de nord a orasului raman fara apa

10 Noiembrie 2014
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
 Aquatim anunta noi intreruperi in furnizarea apei reci, dar si probleme cu presiunea. Locuitorii de pe strazile Lorena si Aleea Padurea Verde vor ramane miercuri fara apa la robinete. De asemenea, va fi presiune scazuta in cartierul Modern, in Calea Aradului si in alte zone, pentru ca sunt programate lucrari la conducta magistrala care alimenteaza partea de nord a orasului.
Astfel, miercuri, 12 noiembrie, intre orele 9 si 20, se va intrerupe furnizarea apei reci pe strazile Lorena (intre Gheorghe Adam si Aleea Padurea Verde) si Aleea Padurea Verde. Probleme vor fi, de asemenea, si in alte zone ale orasului, cu presiunea.
„Se va lucra la conducta magistrala care alimenteaza partea de nord a orasului. Din aceasta cauza, presiunea apei va fi scazuta pe Calea Dorobantilor, in cartierul Modern, zonele de blocuri UMT, Ion Ionescu de la Brad, Calea Aradului Est si Vest.
Se va lucra la intersectia strazilor Calea Dorobantilor cu Orastie, pentru legarea conductelor noi la reteaua existenta, in cadrul proiectului de reabilitare a retelei de apa din zona, finantat din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial Mediu”, precizeaza reprezentantii Aquatim.
La reluarea alimentarii este posibil ca apa sa fie temporar tulbure la robinetele consumatorilor din zonele afectate, dar operatorul da asigurari ca perturbarea va fi de scurta durata, scrie tion.ro. Nu se recomanda folosirea apei in scopuri menajere pana cand nu se limpezeste.
Va reamintim ca, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apa si de canalizare, puteti contacta dispeceratul Aquatim, care functioneaza non-stop la numerele 0256-201.362, 0756-119.528.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007250 (s)