News Flash:

Timisorenii au iesit din nou in strada. Proteste in mai multe orase din tara

21 Iunie 2018
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
timis2

Peste 1.000 de oameni s-au adunat, miercuri seara, in Piata Victoriei din Timisoara pentru a protesta fata de modificarile Codului de procedura penala. Proteste au mai avut loc la Bucuresti, Cluj, Sibiu si Galati.

Protestul “Stop joc, penalilor” organizat in Piata Victoriei din Timisoara a fost anuntat pe Facebook, iar miercuri seara, peste o mie de oameni s-au adunat in centrul orasului pentru a-si arata nemultumirea cu privire la modificarile Codului de procedura penala.

Manifestantii tin in maini steagul Romaniei, precum si cel al Uniunii Europene si se folosesc de tobe si vuvuzele pentru a face zgomot.

De asemenea, protestatarii scandeaza “Parlament penal, mars la tribunal“, “Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta”, “Sa va fie frica, tara se ridica”, “DNA sa vina sa va ia”, “Noi nu suntem o natie de hoti”, “Afara, afara cu hotii din tara”, “Uniti, salvam toata Romania” sau “PSD, ciuma rosie”.

Totodata, in Piata Victoriei a fost adus un afis urias pe care scrie “Punctul 8 de la Timisoara, fara comunisti, fara penali”, iar unii dintre manifestanti tin in maini pancarte cu mesaje precum “Toti pentru justitie” sau “Infractorii favorizati si noi abuzati. PSD – ALDE – UDMR – CCR, grup infractional organizat”, scrie mediafax.ro.

La protest si-au facut prezenta si voluntari care strang semnaturi pentru campania “Fara penali in functii publice”.


piata victoriei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)