News Flash:

Timisoreanul Florin Marius Faur, numit director general al APIA

4 Mai 2016
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Marius Faur
Florin Marius Faur, director executiv la APIA Timis, va fi numit director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, in locul lui Ioan Merca. 
"Florin Faur va prelua de marti sefia APIA, inlocuindu-l pe Ioan Merca, iar Sergiu Iulian Jitareanu, director executiv la APIA Iasi, va fi numit director general adjunct pe un post vacant existent la APIA. Ordinele vor fi semnate incepand cu data de 3 mai 2016", a declarat, marti, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.
APIA are prevazute in organigrama trei posturi de director general adjunct, doua fiind ocupate de Nicolae Horumba si Paul Eduard Kmen.
Florin Marius Faur a mai detinut sefia APIA, intre anii 2010 si 2012, fiind propus inca o data de catre Achim Irimescu, in decembrie 2015, sa il inlocuiasca pe Mihai Putintei. Ulterior, ministrul Agriculturii a revocat ordinul de numire pentru Florin Faur, din cauza unor neconformitati, scrie ziuadevest.ro.
Florin Faur este absolvent al Facultatii de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului — USAMV Timisoara, institutie la care a obtinut o diploma de master, precum si titlul de doctor in agronomie. Faur conduce APIA Timis din 2006 si are experienta in gestionarea fondurilor europene.
Sergiu Iulian Jitareanu a absolvit Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi in 1999, dupa care a devenit cadru didactic al acestei facultati. Chiar de la infiintare, din anul 2006, lucreaza la APIA Iasi, fiind consilier superior, sef serviciu control teren, director executiv adjunct si, din 2011, director executiv.

apia timis ioan merca florin faur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007935 (s)