News Flash:

Timisoara va avea doua noi tramvaie "Armonia"

12 Decembrie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai reabilitat
Alte doua tramvaie 'Armonia' vor ajunge la Timisoara saptamanile viitoare, urmand ca din primavara sa intre in lucru inca cinci garnituri, reconditionarea acestora durand mult mai putin, intrucat exista deja prototipul.
Cele patru tramvaie care vor intra in activitate vor deservi transportul calatorilor de pe liniile 2, 6 si 10.
Primele doua tramvaie reconditionate in fabricile de la Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Arad au ajuns in depoul din Timisoara la sfarsitul lunii iunie, scrie ziuadevest.ro.
Vagoanele reabilitate au exteriorul vopsit in alb-violet, caroserie noua, scaune mov, noi sisteme de actionare si franare, instalatie de climatizare, de incalzire a scaunelor, sisteme de supraveghere video si Internet Wi-Fi gratuit pentru calatori. Din ceea ce a fost vechi au ramas doar sasiul, boghiul si rotile, spune primarul Nicolae Robu.
Autoritatile locale si-au propus sa reabiliteze 30 de tramvaie in decurs de 4 ani. Doua tramvaie au intrat in reabilitare in luna iulie a anului trecut, iar costul pentru o garnitura este de 480.000 de euro (fara TVA) si va fi suportat de bugetul local. 
Administratia Ciuhandu hotarase cumpararea a doar 15 tramvaie noi, dar la pretul de cinci ori mai mare, respectiv, de circa 2,5 milioane de euro bucata. Prin reconditionarea actualelor garnituri, care a insemnat ca doar rotile si sasiul raman din vechea structura, restul fiind complet schimbat.
 

timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005829 (s)