News Flash:

Timisoara va avea cel mai mare service de camioane din vestul Romaniei

2 Iunie 2015
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
service camion
Paul Trans, firma cunoscuta in Romania si in spatiul intracomunitar si extracomunitar pentru seriozitatea si promptitudinea serviciilor de transport rutier de marfa pe care le ofera, la orice ora si in orice loc din Europa, este in continua dezvoltare si mereu preocupata sa isi extinda gama serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Fidela acestui principiu, Casa de expeditii Paul Trans pregateste redeschiderea celui mai mare Service de camioane din vestul Romaniei.
Service-ul de camioane pe care Paul Trans il va redeschide in curand, cu toate facilitatile la standarde europene, se afla in Calea Sagului si timp de 14 ani a apartinut firmei Iveco. In august 2014, Paul Trans a achizitionat service-ul respectiv, aducandu-i o serie de imbunatatiri si modernizari.
Noul service de camioane, singurul din sudul orasului Timisoara, va pune la dispozitia clientilor, posesori si/sau conducatori de camioane, o gama diversa de servicii si echipamente de ultima generatie in domeniu: spalatorie; cuptor de vopsire; pregatire pentru tinichigerie; stand de indreptare sasiuri; 7 elevatoare cu sarcina utila care ajunge pana la 48 de tone; revizie ITP; hala cu exhaustoare de fum. Foarte important, service-ul dispune si de o sala de asteptare cu toate facilitatile, inclusiv camere video, care ii dau posesorului camionului aflat in service posibilitatea sa isi urmareasca vehiculul pe durata operatiunilor de reparare.
Casa de expeditii Paul Trans SRL sta in continuare la dispozitia clientilor cu departamentul de transport cu dispecerat non-stop, asigurand serviciile de transport si de organizare a transportului pentru destinatii din Europa, atat in spatiul intracomunitar, cat si in spatiul extracomunitar, scrie tion.ro.
Pe langa operatiunile de transport marfa clasice din Timisoara spre orice destinatie din Romania si din Europa, Paul Trans ofera si organizare de transporturi agabaritice grele si speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semanatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror domensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.
Mai multe informatii legate de serviciile oferite, dar si de solutii personalizate si comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obtinute la sediul din Timisoara al companiei, situat in Calea Sagului, DN 59 (E70), KM 8+ 700M, Parcul Industrial Monladys (str Palermo), la telefon: 0766060384. De asemenea, societatea poate fi contactata pe e-mail, la adresa contact•paul-trans.ro.

paul trans
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004576 (s)