News Flash:

Timisoara-Saracens RCM UVT va participa la Turneul de calificare pentru Challenge Cup la rugby

9 August 2015
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
rcm timisoara pe teren1
Biroul Federal a analizat si aprobat participarea Timisoarei Saracens RCM UVT, in calitate de castigatoare a Cupei Romaniei 2014, tinand cont de faptul ca finala SuperLiga 2015 inca nu s-a disputat, la Turneul de Calificare pentru Challenge Cup, organizat de EPCR in sezonul 2015 - 2016, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Oana Barbu Kleitsch, purtator de cuvant al Clubului timisorean de rugby. 
'Suntem onorati si mandri, totodata, sa reprezentam Romania la acest turneu de calificare, pentru ca gestul reprezinta o incununare a eforturilor depuse de echipa noastra in ultimii ani si o recunoastere a performantelor obtinute la Timisoara, dar si a valorii la care se ridica rugby-ul practicat aici', a afirmat Oana Barbu Kleitsch. 
EPCR (European Professional Rugby Club) reprezinta organismul european al cluburilor de rugby care organizeaza Cupa Campionilor Europeni la Rugby - 'Champions Cup', fosta Heineken, si turneele European Rugby Challenge Cup. 
Competitia nu va fi usoara, spune ofiterul de presa al rugbystilor timisoreni, intrucat vor avea de infruntat echipe de nivel similar. 
'Nu va fi usor, dar este o oportunitate extraordinara de dezvoltare si de a ne demonstra si evalua, totodata, adevarata valoare. Va fi o provocare pentru club si pentru jucatorii nostri, mai ales ca partidele din grupe se vor desfasura in aceasta toamna si iarna, iar noi va trebui sa facem o figura frumoasa si sa reprezentam Romania cu succes', a adaugat Oana Barcu Kleitsch. 
Pana atunci, baietii cu balonul oval din Timisoara se vor concentra pe competitiile interne in derulare, respectiv, Cupa Regelui (12 septembrie), Cupa Romaniei si SuperLiga. AGERPRES

biroul federal barbu kleitsch
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)