News Flash:

Timisoara a intrat in febra sarbatorilor. Bradul de Craciun a fost amplasat in Piata Victoriei

30 Noiembrie 2014
1618 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii pot admira un brad inalt de aproximativ 20 de metri in centrul orasului. Pomul de Craciun a fost amplasat pe platoul din fata Operei din Timisoara, langa cupola de lumini care va fi aprinsa in data de 1 decembrie, cand se va deschide oficial si targul organizat de municipalitate cu ocazia sarbatorilor de iarna. La casutele comerciantilor din parcarea de la Modex se vinde insa mancare deja...
Bradul amplasat in Piata Victoriei din Timisoara are aproximativ 20 de metri si a fost achizitionat de primarie de la un ocol silvic din zona de vest a tarii.
„Bradul de anul acesta este mai inalt de 20 de metri, mai mare ca cel de anul trecut. A fost adus vineri seara si urmeaza sa fie impodobit. Este amplasat in acelasi loc ca cel din 2013. Vor fi aceleasi decoratiuni pe care le-am primit anul trecut de la Iulius Mall si de la Elba. Instalatia va fi pornita de 1 Decembrie, atunci cand va fi deschis si Targul de Craciun. Un alt brad va fi amplasat in Parcul Copiilor, langa carusel”, spune purtatoarea de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie.
Targul de Craciun se va deschide oficial luni, in 1 decembrie, si va putea fi vizitat pana in 7 ianuarie. Vor fi aproximativ 100 de casute in care isi vor expune marfa comerciantii, amplasate in Piata Victoriei, in cartierul Soarelui si in zona Dacia, daca se vor gasi doritori. Unii comercianti si-au deschis insa casutele deja: cei care vand mancare gatita in parcarea de la Modex. Reprezentantii municipalitatii spun ca le-au permis sa faca acest lucru pentru a vedea exact ce fel de produse expun spre vanzare inainte de deschiderea oficiala a targului, scrie tion.ro.
Tot luni va fi aprins si iluminatul festiv de sarbatori. O perdea de lumini formata din 60.000 de leduri a fost instalata in centrul orasului cu aceasta ocazie. Zona centrala a Timisoarei si marile bulevarde ale orasului au fost impodobite cu perdele, turturi de lumini si alte ornamente cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Festivitatile din Piata Victoriei vor incepe, luni, de la ora 17:00, cu un concert sustinut de Fanfara Timisoara Big Band. La ora 17:30, primarul Nicolae Robu va aprinde iluminatul de sarbatori, iar la ora 18:00, pentru ca luni este Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Victoriei se va dansa Hora Unirii. Tot cu aceasta ocazie, timisorenii vor avea parte de un spectacol sustinut de Ansamblul Timisul si solistii Andreea Voica, Carmen Popovici, Doriana Talpes si Petrica Moise in centrul orasului, iar seara, de la ora 19, sunt programate mai multe concerte: Andi Band, Desant si Proconsul.
Seara se va incheia cu un foc de artificii, de la ora 22:00.

timisorenii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005304 (s)