News Flash:

TERIFIANT! Trupurile neinsufletite ale pasagerilor, cu centurile de siguranta puse, descoperite langa epava avionului AirAsia

22 Ianuarie 2015
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Scafandrii indonezieni care cauta victimele si epava avionului AirAsia care s-a scufundat in Marea Java la sfarsitul lui 2014 au descoperit cinci cadavre ale pasagerilor cu centurile de siguranta puse, in apropierea epavei, a declarat un oficial.
Ei nu au reusit insa sa ajunga la fuzelajul avionului Airbus A320-200 care a disparut de pe ecranele radar la aproximativ jumatate de ora dupa ce a decolat din orasul indonezian Surabaya cu destinatia Singapore, la 28 decembrie, cu 162 de pasageri la bord, scrie AFP, citata de Mediafax.
Doar 58 de cadavre au fost recuperate pana in prezent, operatiunile fiind deseori impiedicate de conditiile meteorologice nefavorabile.
"Scafandrii nostri au descoperit cinci cadavre ingropate in noroi, in apropiere de fuzelajul avionului", a declarat un oficial indonezian de la Agentia de cautare si salvare, adaugand ca pasagerii aveau "inca centurile de siguranta puse".
"Credem ca au fost aruncati din fuzelajul care se afla la 50 sau 100 de metri distanta", a declarat el.
"Scafandrii nu au ajuns inca la fuzelaj, in masura in care vizibilitatea este de doar un metru sau doi" pe fundul marii, a adaugat el.
(P)Activeaza MyAccount si castiga un premiu pe saptamana plus o super excursie oferita de Nickelodeon, expertul in distractie. Ai totul inclus: transport, cazare, mic dejun si bani de buzunar.
Trei cadavre au fost recuperate si aduse pe nava de razboi indoneziana Banda Aceh, in timp ce alte doua erau pe punctul de a fi aduse, a precizat oficialul.
Epava avionului a fost reperata pe fundul marii saptamana trecuta de o nava de razboi, dupa cercetari intense in apele adanci ale Marii Java. Cutiile negre - care inregistreaza datele de zbor si conversatiile pilotilor - au fost deja recuperate si in prezent sunt analizate de anchetatori, ce urmeaza sa prezinte un raport preliminar la 28 ianuarie.
Ministrul indonezian al Transporturilor, Ignasisus Jonan, a dezvaluit marti citand datele radarului ca avionul a efectuat o ascensiune prea rapida inainte de a incetini si a se scufunda in mare. Avionul s-a confruntat cu conditii meteo foarte proaste.

scafandrii indonezieni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006680 (s)