News Flash:

Terasele fara autorizatie din Complexul Studentesc Timisoara sunt puse la pamant cu buldorezele! Ce spune primarul Robu

20 Mai 2015
1406 Vizualizari | 1 Comentarii
terase demolate
A inceput demolarea teraselor in Complexul Studentesc din Timisoara, dupa ce autoritatile au constatat ca fiecare a facut ce a vrut in zona pana acum… Reprezentantii primariei au identificat mai multe terase fara autorizatie in zona campusului si au impus desfiintarea lor. Autoritatile locale spun ca proprietarii nu aveau autorizatii de construire pentru amenajarile facute pe domeniul public.
Reprezentantii Primariei Timisoara au identificat pentru inceput un numar de patru terase ridicate fara autorizatie in Complexul Studentesc.
Daca unii proprietari s-au conformat deciziei autoritatilor si au inteles ca trebuie sa isi desfiinteze constructiile, altii… s-au trezit cu excavatoarele si cu muncitorii in fata.
„Am avut pe aceasta strada (n.r. – strada Daliei) patru terase care au fost construite in afara legii. Doua dintre ele s-au demolat prin interventia proprietarilor si doua sunt acum in curs de demolare, sunt practic demolate, acum se inlatura ultimele urme, prin interventia efectiva a primariei. Noua ne pare rau ca trebuie sa recurgem si la asa ceva, dar vrem sa vada toata lumea ca nu ne jucam (…) Vrem sa dam un exemplu. Ceea ce se intampla acum este si cu titlu de atentionare pentru toata lumea. Nu se poate ca fiecare sa faca in orasul acesta ce vrea, sfidand legea, sfidand consiliul local. Sunt si construite fara autorizatie, pur si simplu sunt amplasate pe domeniul public. Normal ca nu au autorizatie de functionare… Efectiv s-au instalat pe domeniul public, de capul lor”, a declarat primarul Nicolae Robu, potrivit tion.ro.
Edilul spune ca se fac verificari si in alte zone ale orasului si se va proceda la fel acolo unde se constata nereguli.
„Vreau sa instauram legea in Timisoara. Nu se poate sa-si faca fiecare de cap cum considera el. Sunt si la ora actuala, dupa toate eforturile pe care le-am facut de cand sunt primar, o multime de unitati comerciale care functioneaza fara autorizatie si evident ca noi facem controale, le aplicam amenzi si atunci cand legea ne permite sa intram si mai in forta, o facem. Tot ce permite legea ca sanctiune si penalizare pentru societatile comerciale se va aplica”, a avertizat Robu.

complexul studentesc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)