News Flash:

Teodorovici: "Nu e niciun argument logic pentru returnarea Codului Fiscal la Parlament, doar politic"

17 Iulie 2015
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugen Teodorovici
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri ca nu a gasit niciun argument logic si economic, ci doar politic, pentru presedintele Klaus Iohannis de a trimite inapoi in Parlament Codul Fiscal si a apreciat ca nu a fost profesional sa nu existe o discutie inainte de luarea deciziei.
"Nu e niciun argument logic si economic de a returna Codul Fiscal, decat politic. Am tot analizat si nu exista. Am trimis presedintelui toate datele de care avea nevoie pentru a avea o imagine clara", a afirmat Teodorovici intr-o declaratie sustinuta la Guvern.
El precizat ca l-a intrebat si vineri dimineata, la Cotroceni, pe Iohannis daca se doreste o discutie pe Codul Fiscal, insa nu a primit un raspuns pozitiv.
"Am rugat si astazi, cand am fost la ceremonia de investire a ministrului Transporturilor, daca se doreste o discutie pe Codul Fiscal, nu s-a intamplat. Mi se pare si neprofesional sa nu existe o discutie inainte de aceasta decizie cu reprezentantii Guvernului si ai Parlamentului", a mai spus Teodorovici.
Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016
Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament vineri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara.
"Ii asigur pe toti cei care isi doresc acest Cod Fiscal, ca astfel de masuri sa fie aduse in economie, ca acest lucru se va intampla in acest an, poate chiar mai devreme decat data la care initial acest Cod Fiscal o indica. Cu siguranta, toate masurile din Codul Fiscal care au fost retrimise astazi Parlamentului se vor regasi in economie, uzand de cel putin cele doua instrumente pe care le avem la indemana, fie aprobare in cadrul Guvernului, fie printr-o sesiune extraordinara la nivelul Parlamentului in timpul acestei veri", a declarat vineri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la Palatul Victoria.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006192 (s)