News Flash:

Temperaturile ridicate au afectat deja mersul trenurilor

8 Iulie 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Temperaturile ridicate au afectat deja mersul trenurilor. Pe toate liniile din vestul tarii garniturile circula cu restrictii de viteza din cauza supraincalzirii sinelor. Iar acest lucru duce inevitabil la intarzieri. De asemenea, angajatii CFR verifica mai des reteaua feroviara, ca sa fie siguri ca pasagerii sunt in siguranta.

”Toate trenurile de pe raza Regionalei CFR Timisoara circula cu viteze reduse cu pana la 20 - 30 de kilometri pe ora. Asta pentru ca la nivelul sinelor se inregistreaza temperaturi de peste 50 de grade Celsius. Consecintele le resimt pasagerii, care ajung la destinatie cu intarziere”, relateaza cei de la digi24.ro.

- Intarzieri a inregistrat trenul? ”Apai... mai bine mai tarziu decat niciodata. Asta e Romania socialista”, ”A fost un aer conditionat foarte bun la clasa I. La clasa a doua un pic mai cald. Intarziere de 30 de minute”, ”Douazeci de minute. Dar e acceptabil. Fata de vremea care e afara e foarte bine”, suna opiniile catorva calatori.

Reprezentantii CFR asteapta intarzieri ale trenurilor pe toata perioada in care temperaturile depasesc pragul normal pentru aceasta perioada.

„Reducerea vitezei de circulatie in conditii de vreme caniculara reprezinta una dintre principalele masuri aplicate de orice sistem feroviar, in vremea derularii traficului in conditii de siguranta in zonele aflate sub avertizare de vreme caniculara. Judetele unde se va aplica aceasta masura sunt Timis, Arad, Bihor si Satu Mare unde au fost anuntate temperaturi de peste 38 - 39 de grade", anunta CFR SA.

Restrictiile raman in vigoare pana maine inclusiv, perioada in care vestul tarii este sub atentionare de canicula.

temperaturile ridicate liniile cfr romania socialista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007959 (s)