News Flash:

Televiziunea lui Robu, boicotata!

16 Octombrie 2015
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a postat o noua emisiune tv pe Facebook. Televiziunea, pe numele ei „tv-primariatm”, care transmite din Primaria Timisoara interviuri cu primarul, luate de functionari edilului, nu este pe placul unor colegi consilieri. Alfred Simonis, consilier local PSD, ii cere primarului Robu sa inceteze emisia.
Televiziunea care transmite interviuri cu edilul Timisoarei a ajuns deja la a doua emisiune.
„Nu inteleg de ce nu se numeste televiziunea RobuTv, pentru ca e invitat numai domnul Robu. Am vazut ca-i place sa schimbe moderatoarele, toate sunt fete tinere, dragute, liberale. Nu isi da seama de ridicolul la care le expune pe aceste fete, cea de ieri (n.r. – miercuri) si-a inchis pagina de Facebook. Ii fac o solicitare primarului: sa inceteze cu aceste emisiuni care ne duc in derizoriu”, a declarat liderul grupului de consilieri locali PSD din Timisoara.
Simonis spune ca primarului i s-a schimbat si stilul de a vorbi o data cu inceperea acestor emisiuni, scrie tion.ro.
„Daca pana la aceste emisiuni domnul primar vorbea ca o moara, nu neaparat stricata, acum domnul Robu a adoptat modelul domnului Iohannis, vorbeste rar, inclestat”, a mai precizat consilierul.
In ultima emisiune, Simonis a aflat si ca edilul a plantat cateva mii de copaci.
„Domnul primar spunea ca a plantat 7.000 de copaci. Probabil e ca si cu parcarile. Eu stiam ca a taiat cativa copaci”, a mai spus consilierul PSD.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005019 (s)