News Flash:

Te satisfaci singura? Iata ce trebuie sa stii despre aceasta practica

16 Septembrie 2015
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
mast

Masturbarea reprezinta un element normal si foarte comun in dezvoltarea vietiisexuale, repezentand o modalitate de autocunoastere a propriului corp si asenzatiilor ce intervin in momentul stimularii unui organ sexual.
Persoanele care se masturbeaza nu sunt considerate a fi anormale, perverse sau imature, masturbarea fiind acceptata ca pe un lucru firesc ce tine de intimitatea fiecaruia. Este normal sa ne masturbam sau sa avem intrebari legate de aceasta, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca masturbarea este un lucru personal, ce nu trebuie practicat in locuri publice, fiind acceptat doar in intimitate sau in compania unui partener.
Studiile de specialitate arata ca un procent de 80% dintre baieti si 59% dintre fete recunosc ca s-au masturbat pana la varsta de 18 ani.

Anumite persoane aleg sa se masturbeze atunci cand sunt singure, fie pentru ca asa doresc sau pentru ca nu se afla intr-o relatie, insa multe cupluri practica masturbarea in timpul actului sexual, pentru a intensifica placerea. Masturbarea reduce stresul si elibereaza endorfinele, fiind astfel o modalitate excelenta de relaxare.

In concluzie, masturbarea nu este nociva, nu poate cauza o sarcina si nu ajuta la transmiterea bolilor sexuale, fiind benefica pentru viata sexuala pe care ne ajuta sa o imbunatatim prin autocunoastere, relaxare si invatarea propriilor reactii la stimuli sexuali.


masturbare sexuale senzatiilor partener
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007337 (s)