News Flash:

Te-ai saturat sa platesti apa rece in loc de apa calda? Ce promit sefii Colterm

22 Decembrie 2014
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
 Apa rece ”servita” si platita pe post de apa calda continua sa fie una dintre principalele probleme reclamate de abonatii Colterm, motiv pentru care unii si aleg sa renunte la sistemul centralizat. Ce le promite conducerea societatii de termoficare timisorenilor care uneori asteapta si zeci de minute sa vina apa calda? Ca prin toamna anului 2015 ar trebui sa nu mai intampine probleme!
La ora actuala, aproximativ 65.000 de apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare in Timisoara.
Potrivit conducerii Colterm, principalul motiv de nemultumire al timisorenilor care au ales sa se debranseze tine de apa calda, si nu de facturile mari pe care le platesc la incalzire sau alte cauze, scrie tion.ro. Apa calda care vine dupa lungi asteptari la etajele superioare ale blocurilor din Timisoara... Iar directorul general al Colterm, Cristian Mircea, spune ca totul tine de instalatiile de recirculare a apei si anumite investitii pe care ar trebui sa le faca societatea de termoficare. Acesta estimeaza ca problema ar putea fi rezolvata prin toamna anului viitor.
„Am promis ca voi reface 3.000 de metri de retea de recirculare, am facut 4.000 Mai sunt numeroase sesizari, nu ne vom opri, iar la anul vom finaliza pana la cei 15.000 de metri si vom scapa de aceasta problema cu apa calda. Eu zic ca pana la sfarsitul lui septembrie 2015 problema aceasta va fi rezolvata. Sunt zone si sunt asociatii de proprietari care au aceasta problema, asteapta si 2 ore sa se incalzeasca apa...”, afirma seful Colterm.

Colterm opreste incalzirea pe timpul zilei
 
Situatia nu este deloc imbucuratoare in cazul imobilelor cu microcentrale unde abia ajunge apa calda...
„In blocurile turn, unde furnizam si apa rece hidrofor, imi pare rau sa spun ca problema apei reci este pentru ca s-au pus acele microcentrale... Nu ne sunt datorate. Unde s-au pus microcentrale de apartament, Colterm este furnizor de apa rece hidrofor, nu avem nicio vina. Instalatiile interioare ale blocului au fost dimensionate pentru apa de robinet, nu pentru incalzire”, mai explica Cristian Mircea.
Timisorenilor racordati la sistemul centralizat nu le ramane decat sa astepte pana in septembrie 2015 in speranta ca nu vor mai plati apa rece pe post de apa calda...

colterm cristian mircea timisorenilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007057 (s)