News Flash:

Te-ai nascut cu un semn pe corp? Cum iti influenteaza semnele din nastere destinul

19 Iulie 2018
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
nastere

Un mic ciorchine de strugure, alunite in fel si chip, pete de cafea si linii in diverse nuante si forme… Semnele din nastere sunt purtate de multi dintre noi.

La nivel mondial, 80% dintre bebelusi vin pe lume cu diferite semne si, in functie de cultura, acest lucru capata diverse semnificatii. Pentru spanioli si arabi, purtatorii acestora au o stea norcoasa in frunte si trebuie sa profite de energiile pozitive cu care au fost inzestrati prin nastere. Pe de alta parte, francezii si americanii le considera aducatoare de ghinion.

Semnele din nastere poarta diverse nume, in functie de forma, culoare si de locul in care se gasesc pe trup: sarutul ingerilor (portiuni violet sau rosii pe fata), alunitele (forme si marimi variate, pe tot corpul), ciupiturile berzei (roz sau visinii; apar de obicei pe gat), capsunile si fragutele (pete mici, vinetii sau rosii), pete de vin ori de cafea (se intalnesc in diferite parti ale trupului; se decoloreaza in timp sau isi intensifica nuantele si forma). Unele dintre aceste pete dispar la nastere, pe cand altele sunt permanente.

Cum iti influenteaza destinul
In functie de locul in care se gasesc, semnele de nastere au diverse semnificatii. Cele de pe partea stanga a obrazului prevestesc dificultati financiare, chiar daca se ivesc multe sanse de castig, iar cele din dreapta sunt aducatoare de prosperitate si liniste sufleteasca.

Lacomia si egoismul se intalnesc la persoanele cu semne pe abdomen, iar ghinionul pare sa-i urmareasca pe cei cu pete in mijlocul pieptului. Sa nu te necajesti daca ai puncte sau linii pe barbie, caci o sa te bucuri de succes in cariera.

Persoanele cu semne din nastere in centrul fruntii sunt senzuale si atrag ca un magnet privirile celor din jur. Nu stiu cat ajuta sa aplici alunite aproape de buze, insa daca te-ai nascut cu una sau mai multe in aceasta zona, vei avea parte de succes pe toate planurile.
Cei cu semne din nastere, in special copaci, fluturi si fructe, sunt lipsiti de prejudecati, cu o minte deschisa. Poatenustiai.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)