News Flash:

Te-ai intrebat vreodata de ce unora nu le place sa faca sex? Iata motivele

16 Februarie 2016
2171 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690
Gusturile nu se discuta. Pasiunile si placerile, la fel. Este dreptul fiecaruia sa vrea sau sa nu vrea. Fiecare are preferintele si repulsiile lui. Cu atat mai firesc atunci cand este vorba de sex, in conditiile in care este prezent peste tot. Sexul, ca miza si scop, este un element care pune presiune pe viata fiecaruia dintre noi.
 
Asta nu inseamna ca trebuie sa accepti, ca trebuie sa te supui acestor ‘reguli’ sau ca tot ceea ce tine se viata sexuala trebuie acceptat sau trebuie sa-ti placa.
Poate ar trebui insa sa mentii o minte deschisa pe alocuri si sa accepti propunerea de a incerca lucruri noi pentru ca acestea pot sa iti trezeasca interesul din nou pentru o viata intima focoasa, chiar daca in trecut ai avut parte de experiente neplacute sau de esecuri in pat. Nu trebuie sa-ti faci griji de fiecare data cand vine vorba de penetrare. Incearca sa treci de bariera zonei de confort si sa-i dai drumul pofticioasei din tine!
Da-ti o sansa si incearca sa uiti de neplacerile din trecut si vei vedea ca in timp vei reusi sa-ti dezvolti o viata intima normala care te va ajuta sa razbati peste provocarile de zi cu zi.
O alta cauza a lipsei de apetit sexual poate fi reprezentata de faptul ca n-ai avut niciodata orgasm. Cauta-ti partenerul potrivit si descoperiti-va corpurile impreuna ca sa poti sa stii ce-ti place si ce nu-ti place!

pasiunile sex sexul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009177 (s)