News Flash:

Te-ai imbatat noaptea trecuta si esti mahmur? Iaa cateva remedii foarte bune

5 Decembrie 2015
965 Vizualizari | 0 Comentarii
moare varza
Beti zeama de varza


Zeama de varza e cea mai eficienta împotriva mahmurelii. Pentru ca aceasta sa-si faca efectul repede se recomanda sa se bea cate 200 ml din ora în ora, timp de jumatate de zi. Insa nu doar zeama de varza e eficienta împotriva mahmurelii, ci si muraturile, deoarece sarea combate deshidratarea care apare pe fondul consumului excesiv de alcool.


Menta, pentru starea de greata


Starile de greata, care sunt inevitabile dupa un consum mai mare de bauturi alcoolice, pot fi eliminate cu ajutorul ceaiului de menta. In jumatate de litru de apa se oparesc 50 de grame de planta. Dupa cinci minute, amestecul se ia de pe foc si se lasa un sfert de ora la infuzat. Se strecoara si se beau maximum doua cani de ceai pe zi, cu înghitituri mici.


Mierea din galbenele, solutie antimahmureala


Un alt remediu care da rezultate excelente în eliminarea efectelor mahmurelii e mierea de galbenele. Ai nevoie de 200 grame de galbenele, pe care le pui la fiert într-un litru de apa.


Dupa ce amestecul a dat în clocot de patru-cinci ori, ia oala de pe foc. Strecoara amestecul, adauga un kilogram de zahar si zeama de la o jumatate de lamaie. Fierbe amestecul din nou, în baie de aburi, pana cand siropul se leaga bine.


Anghinarea este buna pentru ficat


Pe langa celelalte neplaceri provocate de bautura în exces, mai pot aparea dereglari si la nivelul ficatului. In acest sens, se recomanda un ceai de anghinare, deoarece are rolul de a regenera celulele hepatice si de a stimula secretia biliara.


Infuzia se prepara din doua lingurite de planta si 300 ml de apa clocotita. Ceaiul se poate bea atat înainte, cat si dupa ce consumi o cantitate mai mare de alcool.


Asa alungi migrena


Chinul durerilor de cap de a doua zi poate fi oprit cu ajutorul ceaiului verde, bogat în antioxidanti. Pune trei lingurite de planta la 600 ml de apa clocotita si lasa sa infuzeze.


Apoi adauga o lingurita de miere de albine, 200 ml de apa minerala si un varf de sare iodata. Iar pentru a mai atenua din gustul amar pune în ceai si zeama de la o lamaie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005809 (s)