News Flash:

Taximetrist injunghiat de un client, la Timisoara. Atacatorul a fugit cu portofelul victimei

17 Octombrie 2018
1151 Vizualizari | 0 Comentarii

Un taximetrist in varsta de 36 de ani a fost talharit, in noaptea de marti spre miercuri, de un client pe care il preluase de la Gara de Nord din Timisoara. Clientul l-a injunghiat pe barbat si i-a furat un portofel cu bani, apoi a fugit.

Potrivit politistilor, incidental s-a petrecut pe strada Pepinierei din Timisoara, in jurul orei 1.30, in noaptea de marti spre miercuri.

Un sofer de taxi a preluat un client din Gara de Nord si l-a dus pe strada Pepinierei. Ajunsi la destinatie, clientul a scos un obiect ascutit, cel mai probabil un cutit, apoi l-a injunghiat pe taximetrist. Apoi a observant un portofel pe care l-a luat si a fugit printre blocuri.

Taximetristul si-a anuntat colegii prin statie, de cele intamplate, iar acestia s-au mobilizat sa il prinda pe faptas, insa in zadar.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Aurora Voicila a declarat pentru News.ro ca politistii fac cercetari in acest caz.

“Politistii au deschis o ancheta in urma incidentului de noaptea trecuta si acum incearca sa il identifice pe autor”, a declarat Voicila.

Taximetristul a suferit rani superficial si nu necesita internare la spital.

sursa:ziuadevest.ro


taximetrist talharit noaptea gara timisoara clientul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005639 (s)