News Flash:

Tariceanu: Nu cred ca Victor Ponta va pleca din PSD

5 Septembrie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din PSD la PRU, sustinand ca ”este prea legat” de acest partid si ca nu are impresia ca Victor Ponta este ”in cautare de partid”.

”Nu am vorbit recent. Nu cred ca (Victor Ponta - n.r.) va pleca. Parerea mea e ca ar fi o greseala, dar nu cred ca Victor Ponta ar putea sa faca un astfel de gest. Eu cred ca e prea mult legat, in timp, de PSD. Sigur, poate are o anumita nemultumire pe care eu pot sa o inteleg din anumite considerente”, a declarat copresedintele ALDECalin Popescu Tariceanu, in contextul speculatiilor potrivit carora Victor Ponta ar urma sa se inscrie in Partidul Romania Unita.

El a spus ca a trecut printr-o situatie relativ similara cu cea a lui Victor Ponta.

”Dupa ce ai fost presedintele partidului si nu mai esti, consideri ca inca ai un cuvant de spus. Consideri ca inca ai un cuvant de spus si vrei ca punctul tau de vedere sa fie auzit. Sigur ca noua conducere are un alt punct de vedere diferit, alte optiuni. Nu esti intotdeauna in cea mai confortabila pozitie. Este ceva omenesc pana la urma”, a adaugat Tariceanu.

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006888 (s)