News Flash:

Tariceanu: Klaus Iohannis sa aleaga daca vrea sa fie credibil sau sa fie presedintele statului paralel

13 Martie 2018
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat, luni, referitor la eticheta de ”penali” folosita de presedintele Klaus Iohannis, ca acesta nu are cultura politica, iar daca ignora incalcarile Constitutiei facute de DNA, va arata ca este presedintele Statului paralel.
"Este stiut ca presedintele nu are niste cunostinte juridice minimale. In modul insa in vorbeste, se exprima, care se raporteaza la DNA si la multe alte lucruri de interes public, dovedeste ca nu are nici o minima cultura politica. Nu vorbesc de atitudinea pe care a trebui sa o adopte o persoana care ocupa aceasta functie de inalta demnitate in statul roman si care ar trebui sa se gandeasca si sa se adapteze acestei pozitii. Problema este, pana la urma, si juridica, si politica. Juridica, pentru ca presedintele nu poate sa ignore incalcarile Constitutiei, daca vrea sa ramana un presedinte credibil al Romaniei si al romanilor. Sau, sigur, vrea sa arate ca este presedintele Statului paralel, cel care l-a adus la putere si caruia trebuie sa-i ramana fidel, pentru ca are anumite obligatii", a spus Tariceanu, luni seara, la RTV, intrebat despre amanarea discutarii CNCD despre sesizarea privind eticheta de ”penali” folosita de presedintele Klaus Iohannis si cea de "inculpati" folosita de procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

"Daca vrea sa faca lucrul asta, atunci, sigur, asta e latura politica, poate sa o faca, dar cred ca in acel moment, asa cum am mai spus, el isi semneaza, practic, propria sentinta prin care va pierde alegerile prezidentiale de anul viitor. Nu are o alegere usoara de facut, dar e problema presedintelui, sa o gestioneze cum considera", a adaugat Tariceanu.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a amanat, luni, pentru 26 martie discutarea sesizarii privind eticheta de ”penali” folosita de presedintele Klaus Iohannis si cea de "inculpati" folosita de procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi.


klaus iohannis dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004915 (s)