News Flash:

Tariceanu il ironizeaza pe premierul Tudose: "Pana nu conduci Trabantul bine nu are rost sa discutam de Formula 1"

10 Ianuarie 2018
918 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat,marti,ca avut o intrevedere cu Liviu Dragnea, care l-a informat cu privire la discutiile purtate, luni, in sedinta CEX PSD, liderul ALDE, cerandu-le colegilor din PSD sa renunte la ”discutii nefolositoare” si sa se preocupe de agenda cetateanului.
”Astazi am avut o intrevedere cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Am fost informat in legatura cu continutul discutiilor pe care le-au avut ieri in CEX. (…) Vreau sa fac un apel colegial la cei din PSD avand in vedere ca suntem parteneri de coalitie, la cei din PSD care sunt framantati probabil fiecare avand motive justificate de evolutiile politice si de viitor sa se concentreze cu precadere (...) pe agenda publica, a cetateanului. Oamenii sunt extrem de putin interesati de (...) cati ministrii are Guvernul. (...) cetatenii doresc sa resimta cresterea economica in buzunare, economia sa performeze si noi, in Parlament, sa reusim sa facem o legislatie care sa fie prietenoasa, favorabila cetatenilor si care sa repecte drepturile fiecaruia”, a declarat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu le-a cerut colegilor de coalitie sa nu se concentreze pe discutii ”sterile, nefolositoare, daunatoare pentru perceptia actului de guvernare”.

Tariceanu, despre restructurare: Pana nu conduci Trabantul bine nu are rost sa discutam de Formula 1
Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca nu are nicio informatie de la premierul Mihai Tudose privind intentia sa de a restructura Guvernul, afirmand ca ”este bine ca intai sa inveti sa conduci Trabantul bine si, apoi, sa iti pui problema de Formula 1”.

”Pana una alta eu nu am nicio informatie directa de la primul ministru cu privire la dorinta domniei sale de a face o restructurare. Actuala formula de guvernare care se bazeaza pe o coalitie PSD-ALDE a fost subiectul unui protocol convenit si aprobat de cele doua partide, in decembrie 2016, dupa alegeri. Produsul acestei intelegeri este actuala formula de guvernare. Ca atare, (...) daca se doreste asa ceva, eu nu sunt 100% convins, premierul poate sa vina sa spuna intr-o sedinta de coalitie, sa discutam la nivel informal intai despre dorinta, intentia si solutiile referitoare”, declarat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, intrebat daca sustine restructurarea Guvernului, propusa de premierul Tudose.

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca ”este bine ca intai sa inveti sa conduci Trabantul bine si, apoi, sa iti pui problema de Formula 1”, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora Mihai Tudose ar fi afirmat in sedinta CEX al PSD ca nu poate sa conduca un Trabant si sa participe la Formula 1.

”Vad ca se fac diverse comentarii despre cum sa fie Guvenul ca sa nu performeze ca un Trabant si sa performeze ca o masina de Formula 1. Eu sunt de parere, care mai stiu cum sta treaba cu masinile, ca este bine ca intai sa inveti sa conduci Trabantul bine si apoi iti pui problema de Formula 1. Pana nu conduci Trabantul bine nu are rost sa discutam de Formula 1”, a spus Tariceanu.


popescu tariceanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005738 (s)