News Flash:

Tariceanu, dupa audierea de la DNA Brasov: Am raspuns intrebarilor procurorului

15 Aprilie 2016
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu2
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Brasov, el declarand, la iesirea de la audieri, ca are calitatea de martor si ca a raspuns intrebarilor procurorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am fost citat in calitate de martor intr-un dosar, am raspuns intrebarilor procurorului, dar avand in vedere ca dosarul de urmarire penala nu este public, nu am sa fac declaratii", a declarat, la iesirea de la sediul DNA Brasov, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.
Avocatul Bogdan Cimbru din cadrul Baroului Bucuresti a declarat, la iesirea de la sediul DNA, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu a dat declaratii punctuale, la obiect si care nu lasa loc de speculatii sau interpretari.
„A fost o declaratie simpla, la obiect, nu sunt ramificatii. Nu confundati subiectele. Nu sutn aspecte nici de speculat, nici de interpretat. Au fost intrebari punctuale, tehnice si s-a raspuns la fel de punctual si din punctul meu de vedere au fost raspunsuri de buna credinta din partea unui martor de buna credinta“, a spus avocatul.
El a mentioant ca Tariceanu si-a facut datoria civica despre aspecte pe care le-a perceput in perioada 2007, 2008, 2009.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005089 (s)