News Flash:

Targuri si activitati antrenante pentru copii in week-end, la IULIUS MALL TIMISOARA

14 Octombrie 2016
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
mall timis
In acest weekend, Iulius Mall a pregatit un program plin de propuneri interesante pentru timisoreni si nu numai: Targ Bio, Expo Bag, teatru de papusi, muzica, dans si ateliere pentru copii.
 
Vineri, 14 octombrie 2016, la Iulius Mall incepe o noua editie a Targului Bio. Zeci de producatori si comercianti din regiune le vor oferi vizitatorilor ocazia sa achizitioneze produse destinate unui stil de viata sanatos. Clientii vor avea ocazia sa aleaga dintr-o diversitate de specialitati apicole, dulciuri preparate dupa retete traditionale, articole pentru intretinerea corporala, cosmetice si terapii alternative. Targul este deschis timp de trei zile, la parter.
 
Invitatia de a vizita Expo Bag ramane valabila pana luni, 17 octombrie, inclusiv. In cadrul targului, organizat la demisoul mallului, pot fi admirate si achizitionate posete, genti, curele, portmonee, trollere si alte accesorii in tendinte. In plus, studentii au parte de o sectiune destinata lor, de unde pot alege cele mai practice si mai in voga modele de rucsacuri, genti si mape.
 
Duminica, 16 octombrie, la Iulius Mall se lanseaza indemnul “Hai sa umplem Donezometrul!”. O urna speciala pentru donatii va fi amplasata la etaj, langa zona de joaca, iar fondurile colectate vor fi folosite pentru constructia Spitalului de Oncologie si Hematologie Pediatrica din Bucuresti. Debutul actiunii caritabile va fi marcat de organizarea, intre orele 17.00 – 19.00, a unor activitati pentru copii: muzica, dans, jocuri si ateliere de creatie.  “Donezometrul” va ramane la Iulius Mall timp de o luna.
 
Tot duminica, cei mici sunt invitati la un nou spectacol de teatru de papusi. In food-court, de la ora 12.00, se va desfasura reprezentatia cu piesa “Capra cu trei iezi”.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006046 (s)