News Flash:

Targuri de bijuterii, accesorii handmade, frumusete si sanatate, in week-end, la IULIUS MALL

8 Septembrie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
B2F
In acest week-end, Iulius Mall Timisoara isi invita clientii sa combine sesiunile de shopping cu evenimente pe placul lor: targ de bijuterii si accesorii lucrate manual, targ de sanatate si frumusete, teatru de papusi si mii de premii atractive.
De vineri pana duminica, in perioada 9 – 11 septembrie 2016, demisolul Iulius Mall va gazdui Targul de Bijuterii si Accesorii Handmade. Expozantii s-au pregatit cu piese deosebite, lucrate cu migala, care sa aduca un plus de personalitate unei tinute sau unui colt de locuinta. Bijuterii din materiale neconventionale, din  argint, piele, perle sau ceramica, genti, curele, decoratiuni diverse, cutii pentru podoabe, accesorii si multe alte articole create manual sunt propunerile pentru cei care apreciaza unicitatea.
Editia de toamna a Beauty Days debuteaza vineri, la Iulius Mall. Timp de trei zile, pana duminica inclusiv, la parterul mall-ului, participantii la targ ii asteapta pe clienti cu oferte tentante in  materie de sanatate si frumusete. Cosmetice, make-up, articole de infrumusetare din miere, bijuterii antialergenice, vintage si nu numai, accesorii fashion, produse naturale pentru sanatate, ceaiuri, creme, tincturi si multe altele pot fi achizitionate de la cei peste 20 de specialisti prezenti la eveniment. 
Pe 11 septembrie, de la ora 12.00, copiii sunt invitati in food court, la prima reprezentatie de teatru de papusi din aceasta toamna. Duminica, cei mici vor afla povestea lui „Verde Imparat”.
Pana pe 18 septembrie 2016, cumparaturile de la Iulius Mall Timisoara le pot aduce clientilor sansa de a castiga premii mult ravnite. Zilnic, pentru primii 100 de clienti participanti, Iulius Mall ofera premii instant: ochelari Virtual Reality 3D Cardboard, bauturi racoritoare, invitatii sa experimenteze lumea virtuala la insula The Hub din Iulius Mall si vouchere la policlinica Regina Maria, pentru a se asigura ca vor incepe noul an scolar in forma maxima. 
Duminica, 11 si 18 septembrie, vor fi selectati doi clienti pentru care drumul catre scoala va fi unul mai usor si mai distractiv, intrucat vor castiga cate un scuter electric hoverboard. Aceleasi extrageri vor desemna castigatorii care vor primi cate un smartwatch, iar doua biciclete vor merge la toti atatia clienti care au participat la tombola.

Galerie Foto

Beauty_Days
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006033 (s)