News Flash:

Targul de Craciun din Timisoara va fi prelungit

7 Ianuarie 2016
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Targ de Craciun din Timisoara
Desi ar fi trebuit sa isi inchida portile in 2 ianuarie, Targul de Craciun ramane deschis pana in 10 ianuarie.
Majoritatea casutelor din centrul orasului sunt inca deschise, iar timisorenii curiosi care n-au apucat sa viziteze targul se opresc sa admire produsele expuse sau chiar sa cumpere cate ceva.
Zona cu mancare a fost desfiintata, insa se mai pot cumpara nelipsitii colaci secuiesti, langosi, gogosi, precum si vin fiert, caciuli, manusi, fulare, dulciuri, pernute, cani, lampioane ori jucarii, papuci sau fel de fel de accesorii. Aproape de intrarea pe strada Marasesti inca se afla caruselul pe care cei mai mici dintre timisoreni s-au inghesuit in perioada sarbatorilor. Multi comercianti au gandit fel de fel de oferte si ofera reduceri, in speranta ca nu o sa plece cu marfa acasa.
Oficial, Targul de Craciun din Timisoara a fost prelungit pana in 10 ianuarie, la cererea comerciantilor, ne-a declarat Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultura a Timisoarei, care se ocupa an de an de organizare. Asadar, si timisorenii care tin sarbatorile de iarna pe rit vechi se pot bucura de atmosfera Targului de Craciun.

casutelor zona
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004526 (s)