News Flash:

Targ de tranporturi profesionale si Salon auto, in weekend la Arad

5 Iunie 2015
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
targ auto
Targul International de Transporturi Profesionale ?Transport-AR' reuneste, la sfarsitul saptamanii, la Arad, pe suprafata complexului expozitional Expo Arad International companii de profil, dealeri auto, masini de raliu, reviste specializate si institutii deconcentrate ale Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, anunta organizatorii. 
Potrivit acestora, la standuri va putea fi vazuta o gama variata de produse si servicii profesionale: piese de schimb pentru sistemul de franare si suspensie, elemente de caroserie, accesorii pentru camioane si semiremorci, echipamente de service, avioane mici cu doua locuri, autoutilitare, autocare, autovehicule comerciale, reviste de specialitate, autoritati din domeniul transporturilor. 
Organizatorii targului au pregatit pentru publicul larg un salon auto in care vor fi prezentate cele mai noi modele de automobile impreuna cu o expozitie impresionanta de masini si utilaje de mare tonaj, capete tractoare si o multitudine de accesorii aferente. 
Evenimentul este organizat, in perioada 5-6 iunie, de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, in parteneriat cu Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania. 
'Organizam in acest an cea de-a XXII-a editie a evenimentului Transport-AR printr-un program complex adresat tuturor categoriilor de transportatori. Plusvaloarea acestei editii consta in organizarea conferintei cu tema Transportul marfurilor periculoase, la care sunt invitati toti cei interesati si la care vor fi abordate aspecte din legislatia actuala', a declarat Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad. 
Cu sprijinul partenerilor Transport-AR, in prima zi de eveniment, se va organiza un concurs in care soferii pasionati isi pot testa calitatile pe cele mai noi modele de camioane. 
De asemenea, Expo Arad International aduce la targul din acest an si cel mai frumos camion din Romania, capete tractor modificate, care vor putea fi admirate pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului. 
In paralel cu targul Tansport-Ar, va avea loc Salonul Auto Arad, in cadrul caruia dealeri Mercedes, Dacia, Renault, Ford, Volkswagen, Kia, Hyunday, Land Rover, Range Rover vor prezenta ultimele modele de autoturisme, masini modificate si de raliu dar si rulote de vacanta. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006408 (s)