News Flash:

Targ de delicatese, sesiuni de kangoo jumps si teatru de papusi, in programul de week-end al IULIUS MALL

10 Noiembrie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM

Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Timişoara: târg de delicatese, teatru de păpuşi, sesiuni antrenante de kangoo jumps şi târg de accesorii fashion.

 

La Iulius Mall, weekend-ul acesta va fi deosebit de savuros şi asta pentru că, în perioada 10 – 12 noiembrie 2017, va avea loc Târgul Delicateselor. Ciocolată, delicii dulci orientale, condimente, uleiuri de măsline, delicatese vegane, vinuri fine, ceai, cafea şi numeroase alte bunătăţi îi vor ispiti pe clienţii mall-ului. Târgul va avea loc la parter, de vineri până duminică inclusiv.

 

Pentru că femeile iubesc bijuteriile şi accesoriile care le pun frumuseţea în valoare, la Iulius Mall se organizează în acest final de săptămână un târg specific. De vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele şi domnişoarele vor găsi 30 de expozanţi, care le vor încânta cu creaţiile lor originale, de la cercei, coliere, brăţări şi alte bijuterii, până la mănuşi, portmonee şi curele.

 

Doamnele care doresc să aibă un tonus de invidiat chiar şi în sezonul rece şi vor să încerce un sport nou sunt invitate la o sesiune de kangoo jumps. Vineri, de la ora 19.00, în zona food court-ului Iulius Mall, Kinga Sebestyen şi prietenele sale vor sări la propriu pentru sănătate şi le vor demonstra celor prezenţi beneficiile practicării acestui tip de mişcare.

 

O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor istorisi povestea „Dumbrava minunată”, spre încântarea celor mici.

 

Cei care nu au reuşit să vadă până acum expoziţia Retro IT din zona Intersport mai au timp până duminică inclusiv. Cea de-a treia ediţie a expoziţiei de retro computing, cea mai mare de până acum, include aproximativ 100 de calculatoare şi laptop-uri, precum şi 2.000 de procesoare.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014878 (s)