News Flash:

Targ de antichitati si de blanuri, teatru de papusi si Ziua Cafelei, la Iulius Mall

28 Septembrie 2018
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Timisoara

Weekend-ul la Iulius Mall Timişoara este încărcat de evenimente. Am pregătit un târg de antichităţi şi unul de blănuri, iar cei mici vor avea parte de teatru de păpuşi. Noua săptămână va începe la mall în aromă de cafea, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cafelei.

Pasionați de antichități? În weekend, sunteţi aşteptaţi la parterul Iulius Mall, acolo unde anticari din regiune îşi etalează preţioasele colecţii. Târgul de Antichităţi reunește peste 30 de expozanți dornici să îşi prezinte obiectele cu dichis şi să împărtășească din istoria lor. Tablouri, bijuterii, argintărie veche, ceasuri de colecţie, obiecte decorative, accesorii de damă, monede, viniluri, icoane, obiecte vintage şi alte articole sunt propunerile târgului de la Iulius Mall.

Vremea rece şi-a făcut deja simiţită prezenţa, iar Târgul de Blănuri are piesele vestimentare ideale pentru zilele mohorâte care vor urma. Evenimentul are loc la demisolul mall-ului, de vineri până duminică. Clienții vor găsi aici o varietate de haine de blană, cojoace şi haine de piele, dar şi numeroase opţiuni în materie de mănuşi, căciuli, portofele şi curele.

În fiecare an, Iulius Mall sărbătoreşte Ziua Internațională a Cafelei. Cu această ocazie, luni, 1 octombrie 2018, clienţii mall-ului vor fi răsplătiţi cu vouchere de cafea la una dintre locaţiile din Iulius Mall. Iubitorii licorii negre sunt aşteptaţi la Roata Norocului de la Centrul Info, unde 500 de vouchere aşteaptă să fie împărţite.

Şi cei mici au parte de distracţie, la Iulius Mall. Duminică, de la ora 12.00, în food court, vor afla povestea „Muzicanţii din Bremen”, într-o nouă reprezentaţie mult aşteptată de teatru de păpuşi.

 


tablouri bijuterii ceasuri obiecte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)