News Flash:

Targ de antichitati, expozitie de fluturi exotici si ateliere de creatie, la Iulius Mall, in week-end

22 Aprilie 2019
1712 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall

Zeci de colecţionari de artă şi antichităţi din regiune sunt prezenţi zilele acestea, la parterul Iulius Mall, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie. De vineri până duminică inclusiv, Târgul de Antichităţi îi aşteaptă pe vizitatori cu o varietate de piese unicat sau de colecţie, ideale pentru cadouri altfel sau pentru decorarea casei. Vor putea admira şi achiziţiona bijuterii, piese de argintărie, ceasuri vechi, monede, viniluri, aparate foto vechi, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, obiecte decorative şi multe altele.

Cei care vor să vadă cum se poate construi un robot autonom sunt invitaţi, de vineri până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall, la cea de-a patra ediţie a RoboManiacs. Concursul este organizat de Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică din Timișoara, în colaborare cu Universitatea Politehnică și reunește atât începătorii, cât și avansații care dispun de cunoștințe în domeniu. Concursul constă în construirea unui robot autonom, capabil să se confrunte cu roboții echipelor adverse și să depășească probele lansate.

„Fluturi la mall” este expoziţia care are loc în Piaţeta Intersport, de sâmbătă, 20 aprilie, şi până vineri, 26 aprilie inclusiv. Peste 140 de fluturi vii, din America de Sud și Asia, vor impresiona publicul indiferent de vârstă.  Intrarea este gratuită, iar expoziţia poate fi vizitată în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Duminică este ziua celor mici, la Iulius Mall. Seria atelierelor creative pentru copii continuă, pe 21 aprilie, între orele 11:00 - 13:00, când Bianca Potyesz va fi prezentă în food court, pentru a-i învăța cum să facă un aranjament cu specific de primăvară, tema fiind „Fluturaşul jucăuş”. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar cei mici trebuie doar să dea dovadă de îndemânare și imaginație. Participarea este gratuită.

Dacă este duminică, la mall este teatru de păpuşi. De la ora 13.00, copiii sunt aşteptaţi în food court, unde va fi pusă în scenă povestea „Elefănţelul curios”.

Campania „Visul meu de Paşte” continuă la Iulius Mall. Cumpărăturile realizate la mall până pe 27 aprilie 2019 le oferă clienților să câştige unul dintre cele 3.200 de cadouri garantate sau marele premiu: o excursie cu familia, la Disneyland, în valoare de 3.000 de euro.

 


robomaniacs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)