News Flash:

Targ de antichitati di teatru de papusi, in week-end, la IULIUS MALL

26 Ianuarie 2018
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Targ antichitati ian 2018

Cei care şi-au propus să profite de reducerile din Iulius Mall, în acest week-end, sunt invitaţi şi la prima ediţie din 2018 a Târgului de Antichităţi. Tot la final de săptămână, copiii au întâlnire cu minunata lume a poveştilor istorisite de marionete.

 

Produse vintage, bijuterii vechi, discuri din vinil, obiecte de argintărie şi alte obiecte peste care timpul şi-a pus frumos amprenta vor putea fi admirate şi achiziţionate de la Târgul de Antichităţi. Evenimentul are loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv şi reuneşte aproximativ 45 de colecţionari. Dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou unic, cu o poveste interesantă, sau pur şi simplu îndrăgiţi obiectele cu dichis şi parfum de altădată, sunteţi invitat la târg. Aici veţi găsi mobilier mic, monede, argintărie, bijuterii, pietre semipreţioase, icoane, accesorii de damă, obiecte din porţelan, decoraţiuni, ceasuri vechi, aparate foto mici, tablouri şi multe altele.

 

Duminică, la Iulius Mall începe o nouă stagiune de teatru de păpuşi dedicată copiilor. Marionetele vor prinde viaţă şi îi vor încânta pe cei mici cu păţaniile lor, de la ora 12.00, în food court. Piesa de teatru reprezentată va fi „Verde Împărat”.

 

Până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall au loc şi târgurile BAG EXPO şi EXPOMINERALIA. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele deosebite. BAG EXPO reuneşte plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele, curele şi multe altele.

 

Promoţiile continuă la Iulius Mall. Piese vestimentare la modă, accesorii, bijuterii, încălţăminte, cosmetice şi multe alte propuneri le stau la dispoziție timișorenilor și nu numai, la Iulius Mall. Retailerii au tăiat din preţuri cu până la 70%.

 

 

Galerie Foto

Teatru_de_papusi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006372 (s)