News Flash:

Tancuri ale Turciei au patruns pe teritoriul Siriei

24 August 2016
974 Vizualizari | 0 Comentarii
tanc
Mai multe tancuri turce au patruns pe teritoriul Siriei si trag spre pozitiile gruparii Stat Islamic (SI) din localitatea siriana Jarablus, relateaza AFP si Reuters.
Potrivit AFP, care furnizeaza informatii primite de la un fotoreporter, in jur de zece tancuri turce ar fi trecut granita in Siria. Un reporter al Reuters sustine ca a vazut sase tancuri turce care au trecut granita siriana si precizeaza ca a fost martorul unor bombardamente intense.
Anterior, surse militare au precizat ca doua avioane de lupta turcesti F-16 se afla in aer in regiunea de frontiera, urmand sa lanseze lovituri asupra pozitiilor SI din Siria.
Armata turca, sustinuta de forte ale coalitiei internationale antijihadiste, a lansat in zorii zilei operatiunea "Scutul Eufratului", cu participarea avioanelor de lupta si a fortelor speciale, pentru a alunga Stat Islamic de la Jarablus.
De asemenea, rebeli sirieni sustinuti de Turcia au patruns si ei in Siria din aceasta tara, a declarat un lider al rebelilor pentru Reuters.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004498 (s)