News Flash:

Tanarul din Valcea acuzat ca si-a omorat si ingropat in padure iubita si-a premeditat fapta

18 Aprilie 2018
893 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie 1

Liviu Cristian Iacob, tanarul din judetul Valcea suspectat ca si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, apoi a ingropat-o intr-o padure, si-a premeditat fapta, arata primele date din ancheta. El o agresase pe femeie si cu o seara inaintea crimei, cand a taiat-o cu un briceag, pe maini si pe coapse.
Procurori Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea cer arestarea preventiva a lui Liviu Cristian Iacob, tanarul in varsta de 18 ani acuzat ca in urma cu aproape o luna si-a ucis si ingropat iubita intr-o padure.

Primele date din ancheta arata ca tanarul si-a ucis iubita pentru ca aceasta il anuntase sa il paraseste si ca, in seara dinaintea crimei, el o agresase pe femeie, lovind-o de mai multe ori cu lama unui briceag.

De asemenea, primele probe arata ca el si-a premeditate fapta, cumparand un cutit cu care sa o omoare.

”Probatoriul administrat a relevat faptul ca, in data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a agresat-o pe victima M.C.R. lovind-o cu un cutit tip briceag la nivelul mainilor si coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a facut cunoscuta inculpatului intentia de a inceta relatia cu acesta, astfel ca, in data de 21 martie 2018, inculpatul a achizitionat un cutit de la un magazin situat in apropierea domiciliului sau, luand hotararea de a suprima viata victimei” se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Anchetatorii au stabilit, de asemenea, ca in noaptea de 21 martie, in jurul orei 22.00, tanarul, care avea cutitul la el, a vazut-o pe terasa unui fast-food din Ramnicu Valcea pe femeia cu care avusese o relatie si a discutat cu el, propunandu-i sa mearga impreuna pana pe platoul de la periferia orasului, in zona Goranu. 

”Cei doi s-au deplasat pana in punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victima pana la liziera padurii din apropiere si in continuare, prin padure, pe o distanta de aproximativ 100 m, pana in apropierea unui parau, unde a agresat-o pe victima, lovind-o initial cu pumnii, dupa care a lovit-o pe aceasta cu cutitul pe care-l purta asupra sa, provocandu-i decesul. Dupa uciderea victimei, inculpatul a ingropat cadavrul in imediata apropiere a locului exercitarii actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv sa nu devina vizibil datorita lipsei vegetatiei, a acoperit locul cu lemne uscate” precizeaza procurorii.

Barbatul, care a fost retinut, va fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Valcea cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cadavrul unei fete de 19 ani a fost gasit intr-o padure de langa Ramnicu Valcea, iar politistii si procurorii au demarat cercetarile. Autorul, un tanar de 18 ani, a fost prins si retinut. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005246 (s)