News Flash:

Tanarul de 17 ani cautat luni de scafandri in zona digului din Saturn a fost gasit si adus la tarm

24 August 2016
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat in mare
Scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea” al judetului Constanta au reusit, miercuri, sa gaseasca si sa aduca la tarm trupului tanarului de 17 ani disparut, luni, in apele marii, pe plaja din Saturn, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tanarul, care venise pe litoral din Mures, a fost dat disparut inca de luni dimineata, cand a intrat sa se scalde, desi marea era agitata, cu curenti puternici si valuri mari.
El a fost cautat inca de atunci de scafandri, in zona digurilor din dreptul plajei, unde se presupunea ca ar fi fost aruncat de valuri.
Militarii ISU au revenit si in zilele urmatoare, iar miercuri au reusit sa gaseasca trupul tanarului si sa-l aduca la mal.
Mai multe persoane au ignorat, la inceputul acestei saptamani, avertizarile salvamarilor din sudul litoralului, care aratau ca scaldatul era interzis, marea fiind agitata, iar patru persoane, intre care doi tineri de 17 ani, au murit. In afara tanarului care s-a inecat la Saturn, un tata si fiul sau, in varsta de 17 ani, din Dej, si un alt tanar de 24 de ani din Bacau au murit inecati la Mangalia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005390 (s)