News Flash:

Tanarul care si-a sechestrat si batut iubita a scapat cu inchisoare cu suspendare

25 Mai 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Claudiu Bajusz
Pedeapsa blanda a magistratilor de la Curtea de Apel Timisoara pentru Adrian Claudiu Bajusz, tanarul care si-a sechestrat si batut iubita aproape 24 de ore. El a fost condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru violenta in familie.
Adrian Claudiu Bajusz a fost condamnat, dupa ce in toamna lui 2015 a sechestrat-o si a batut-o cu bestialitate pe iubita lui, Georgiana Radu. Barbatul a avut o criza de gelozie, la intoarcerea sa din strainatate, si a inceput sa o acuze pe tanara ca l-a inselat. De la vorbe grele la violenta nu a mai fost decat un pas, iar tanara a fost tinuta prizoniera aproape 24 de ore. Mai mult, in tot acest timp iubitul ei a batut-o si a torturat-o fara intrerupere. Fata a reusit intr-un final sa scape din mainile lui si a anuntat Politia, scrie tion.ro.
Bajusz a fost retinut abia dupa o saptamana, timp in care a facut presiuni constante asupra fetei pentru a nu il reclama. A stat cateva luni in arest preventiv si la domiciliu, pana cand magistratii de la Judecatoria Timisoara l-au condamnat, in prima instanta, pentru violenta domestica raportat la loviri si alte violente. Prima pedeapsa a fost de 10 luni de inchisoare cu executare si plata a 20 de mii de euro daune morale. Iata insa ca acum sentinta judecatoriei a fost casata, iar Curtea de Apel Timisoara a dat un alt verdict.
„In baza art. 421 pct.2 lit. a C.p.p. admite apelurile declarate de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, partea civila Radu Georgiana si inculpatul Bajusz Adrian Claudiu impotriva sentintei penale nr. 544 din 24.02.2016 pronuntata de Judecatoria Timisoara in dosarul nr. 24315/325/2015. Desfiinteaza sentinta apelata si rejudecand cauza: In temeiul art.199 alin.1 C.p., raportat la art.193 alin.2 C.p., cu aplicarea art. 375 C.pr.pen., raportat la art. 396 alin. 10 C.pr.pen., condamna pe inculpatul BAJUSZ ADRIAN CLAUDIU, la pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie. In temeiul art. 91, art.92 Cp dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei aplicata inculpatului Bajusz Adrian Claudiu si stabileste termen de supraveghere de 4 ani”, explica magistratii solutia pe scurt.
Adrian Claudiu Bajusz nu va avea voie sa se aprope de Georgiana Radu, dar nici de familia ei la mai putin de 200 de metri timp de patru ani. De asemenea, el va trebui sa presteze munca in folosul comunitatii timp de 100 de zile in una dintre societatile Piete S.A. sau Horticultura S.A.

pedeapsa blanda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006031 (s)