News Flash:

Tanar afgan, prins de politistii din Bors cand incerca sa treaca ilegal frontiera romano-ungara

20 August 2016
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
vama bors
Un tanar afgan de 17 ani a fost oprit de politistii de frontiera din Bors in intentia sa de a trece ilegal granita romano-ungara spre Spatiul Schengen, a anuntat vineri Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Oradea. 
Potrivit unui comunicat de presa remis de ITPF Oradea, lucratori ai Sectorului Politiei de Frontiera Bors l-au depistat pe cetateanul afgan in timpul executarii unei misiuni specifice, tanarul deplasandu-se pe jos, pe camp, spre Ungaria, cu intentia de a trece ilegal granita. Barbatul a fost retinut la aproximativ 50 de metri fata de linia de frontiera si a fost condus la sediul sectorului pentru cercetari. 
'In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de cetateanul afgan A. S., in varsta 17 ani, care a declarat ca intentiona sa ajunga in Germania, pentru a-si cauta un loc de munca', se arata in comunicatul semnat de purtatorul de cuvant al ITPF Oradea, Laura Bondar. 
Politistii de frontiera au intocmit, in cauza, acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010517 (s)