News Flash:

Tăriceanu: Nu mai fac niciun fel de intelegere cu Constantin. M-am "fript" o data

20 Martie 2017
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu constantin
Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca nu mai face niciun fel de intelegere cu copresedintele ALDE Daniel Constantin, despre care a spus ca, prin actiunile sale, isi ”forteaza” excluderea din partid.
"Eu nu mai fac niciun fel de intelegere cu domnul Constantin pentru ca o data mi-a fost de ajuns si m-am fript, la alegerile parlamentare, cu listele. Daca doreste, facem in partid congres, cu alegeri de sus pana jos. Cine primeste un numar de voturi ca sa ocupe o functie, bine, cine nu, cu parere de rau, asta este. Nu putem sa stam sa negociem tot timpul numai ca sa se regaseasca unii sau altii, dupa merite banuite, dar nestiute de nimeni, in functiile de conducere ale unui partid", a declarat Calin Popescu-Tariceanu.
Intrebat daca Daniel Constantin isi "forteaza" excluderea din partid, Tariceanu a spus: "Pa:rerea mea este ca in momentul de fata cred ca asta incearca. Cred ca statutar, Delegatia Permanenta nu o poate face, dar o poate face congresul".
"Aceasta actiune in instanta pe care vrea sa o demareze nu face decat sa demonstreze o data in plus daca mai era nevoeica vrea sa faca in asa fel incat sa blocheze deciziile in partid. Acesta e pana la urma scopul. (..) Delegatia de ieri a fost perfect valida, asa cum am mentionat si ieri. Am facut convocarea Delegatiei Permanente impreuna, deci aceasta e cea mai buna dovada ca Delegatia era valida din moment ce si domnul Constantin a fost de acord ca sa fie convocata. In plus de aceasta, tot Delegatia Permanenta, ca for statutar a fost cea care a aprobat, de exemplu, si listele pentru nominalizarea colegilor nostri membrii in Guvern deci dansul beneficiaza de atributele statutare date de Delegatia Permanenta pentru a fi membru in Guvern. Cum sa o contesti? Nu vedeti ca este un nonsens", a mai spus Tariceanu.

daniel constantin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006158 (s)