News Flash:

Sute de societati comericale din Timisoara, somate sa degajeze trotuarele de zapada

13 Ianuarie 2017
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
trotuar zapada
Politia Locala Timisoara a emis in ultimele 24 de ore un numar de 163 de somatii pentru cei care nu si-au degajat trotuarele de zapada, dar nici turturii de la acoperisurile caselor, in caz contrar, fiind pasibili de plata unor amenzi cuprinse intre 500 si 1.500 lei pentru persoanele fizice si de pana la 2.500 lei pentru cele juridice. 
''Ca urmare a temperaturilor scazute si a stratului de zapada depus pe raza municipiului Timisoara, politistii locali au demarat de miercuri verificari cu privire la respectarea obligatiilor pe care le au cetatenii si agentii economici de indepartare a zapezii si de prevenire a formarii ghetii pe trotuarele din fata imobilelor de locuit, precum si din fata societatilor comerciale. Au fost emise 163 de somatii'', arata, joi, site-ul Politiei Locale Timisoara. 
Politia Locala Timisoara face apel la cetateni si la reprezentantii societatilor comerciale sa dea dovada de spirit civic si sa ia masuri de curatare a trotuarelor pentru a evita nu doar sanctionarea, ci mai ales posibilele accidente la care sunt expusi pietonii. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)