News Flash:

Surpriza uriasa pentru taximetristii din Timisoara. Ce le pregateste municipalitatea de anul viitor

4 Februarie 2016
2685 Vizualizari | 1 Comentarii
taxi
La sedinta de consiliu local de marti a domnit haosul, asa incat nici macar angajatii primariei nu mai stiu cum s-a votat la anumite proiecte de hotarare. Dupa ce erau cat pe ce sa pice bugetul orasului pe 2016, consilierii locali s-au certat ca la circ. Alesii nu au fost prea interesati de taximetristii din oras, orgoliile politice fiind mai importante decat timisorenii. La sedinta de consiliu care a avut loc marti, in care s-a votat bugetul, alesii PSD au refuzat sa voteze proiectele de pe ordinea de zi suplimentara. Primul era cel pentru modificarea regulamentului de taxi.
PSD nu voteaza proiectele suplimentare”, a spus, raspicat, Alfred Simonis, imediat dupa ce a fost supus la vot primul proiect de pe Anexa suplimentara la ordinea de zi.
Miercuri la pranz, reprezentantii Primariei Timisoara inca nu au stiut cum a trecut proiectul privind modificarea regulamentului de taxi. Functionarii primariei au sunat si la consilierii social-democrati, care s-ar fi razgandit si ar fi spus ca ei pana la urma au votat acest proiect. Asa se face ca pozitia oficiala a primariei este ca proiectul… a fost adoptat. Nu este sigur insa, asa ca angajatii institutiei de pe C. D. Loga s-au pus sa urmareasca sedinta, care a fost inregistrata video, scrie tion.ro.
Potrivit proiectului, taximetristii din Timisoara au cerut municipalitatii inca o pasuire, asa cum fac in fiecare an, pentru a fi obligati sa circule doar cu masini albe la serviciu. Daca se va dovedi ca proiectul nu a fost adoptat, va fi supus din nou la vot…
„Am primit solicitari de la un numar important de posesori de masini care practica meseria de taximetrist sa amanam cu un an finalizarea acestui proces avand in vedere ca au anumite dificultati financiare. Noi credem ca prioritatile orasului sunt altele si nicidecum schimbarea culorii taximetrelor. E un lucru bun ca s-a trecut la alb si ca majoritatea au culoarea alb si cred ca si cei care inca nu au fost in masura sa aloce fonduri pentru aceasta schimbare o vor face in continuare”, a explicat primarul Nicolae Robu.
Toti taximetristii din Timisoara trebuie sa respecte regulamentul impus de primarie.

psd alfred simonis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dan  | #1428
Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018752 (s)