News Flash:

Surpriza uriasa pentru locuitorii din Faget, la Targul de Craciun

17 Decembrie 2015
1796 Vizualizari | 1 Comentarii
targ de craciun romania
Un bulz din 10 metri de mamaliga va fi pregatit de organizatorii Targului de Craciun din orasul Faget, judetul Timis, care se va desfasura de joi pana sambata, programul incluzand si mai multe concerte de colinde si muzica populara, iar Mos Craciun va oferi cadouri celor mici.

Primarul orasului Faget din judetul Timis, Marcel Avram, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Targului de Craciun, va avea loc un spectacol de colinde si muzica populara, dar se va gati si o mamaliga uriasa.
"Vom face o mamaliga uriasa joi, in cadrul Targului de Craciun. Vom prepara mamaliga intr-un ceaun si apoi o vom intinde pe o masa. Ne propunem sa gatim zece metri de mamaliga din care vom prepara bulz pentru cei care vor veni la Targul de Craciun", a spus primarul.
Potrivit programului, joi, de la ora 19.30, in cadrul Targului de Craciun va avea loc un concert de colinde si muzica populara. Vor canta Simona Nicolae, Doriana Talpes, Mircea Cartisorean, Dorian Rain si Georgiana Vita, precum si colindatori din Gyula, Ungaria, din partea comunitatii romanesti.
Petrecerea de la Faget va continua vineri, de la ora 16.00, cand va avea loc un recital de colinde si cantece populare, invitati fiind Alina Brancu si un grup de colindatori din Faget, Daniela Vacarescu si un grup de colindatori din Caransebes, Denisa Muresan, Sebastian Ramneantu, Oana si Raluca Stanca, Viorica Ciurescu, Liliana Savu Badea, Lia Lungu si Elena Jurjescu. De la ora 20.30, pe scena din cadrul Targului de Craciun de la Faget va fi oferit si un recital folcloric cu Daniel Rosalim, Mihaela Petrovici si Adrian Stanca.
Sambata, de la ora 16.00, la Faget va continua programul de colinde si cantece populare. Vor urca pe scena Dubasii de la Savarsin, ansamblul Junii Petrileni, Bianca Braun, Victoria Meitescu, Aurel Gata, Floare Hojda Tomoioaga, Florin Nan, Maria Dan Paucean si Ancuta Matei.
Tot sambata, de la 18.30, in centrul orasului Faget va sosi Mos Craciun, care va imparti daruri copiilor.
De la ora 19.30 pe scena vor urca Otilia Radu, Robert Tarnaveanu si Benone Sinulescu, pentru a sustine un concert folcloric, in incheierea evenimentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005567 (s)