News Flash:

Surpriza pentru soferi! Cand vom circula pe Autostrada Timisoara-Lugoj

22 Decembrie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Autostrada Timisoara-Lugoj, cea pe care lucrarile s-au terminat inainte de vreme, va fi circulabila, cel mai probabil, de marti. Cel putin asa spune presedintele Consiliului Judetean Timis Titu Bojin, care spera ca, de marti, soferii sa poata circula pe tronsonul cel nou – de la Remetea Mare la Sanovita.
Odata cu darea in circulatie a acestui tronson, soferii vor putea circula de la Timisoara (respectiv Remetea Mare) pana la Traian Vuia, dupa Lugoj, inainte de Faget. Ministrul Transporturilor a declarat in 10 decembrie, in urma vizitei efectuate pe autostrada, ca circulatia va fi deschisa in preajma sarbatorilor. Acum presedintele Consiliului Judetean Timis da date sunt mai concrete, scrie tion.ro.
„Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca maine sa dam drumul la autostrada, comisia de receptie va fi aici pentru a da drumul”, a spus Titu Bojin.
Dupa ce autostrada va fi in circulatie, urmeaza ca administratia judeteana sa faca si cele trei descarcari promise de pe soseaua rapida.
„Urmeaza ca dupa ce autostrada va fi data in functiune sa facem demersurile necesare, avem aprobate cele trei iesiri la Bethausen, Sanovita, Recas si sa poata intra in discutie cea de-a patra coborare, de la Sanandrei, cu bani de la CNADNR. Ne straduim sa facem in asa fel incat sa obtinem aceste lucruri”, a mai precizat Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis.

autostrada timisoara-lugoj titu bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005245 (s)