News Flash:

SURPRIZA de la ANAF. Un cioban din Galati, pe lista celor mai mari datornici din tara

20 Iulie 2018
804 Vizualizari | 0 Comentarii
cioban

Un cioban dintr-o comuna galateana este cel mai mare datornic la bugetul de stat din judetul Galati si unul dintre cei mai mari datornici din tara, el avand o datorie de doua ori mai mare decat bugetul comunei in care locuieste. La nivel national, este pe locul 7 in topul restantierilor la stat.
Ciobanul din comuna galateana Ghidigeni apare intr-un top al marilor datornici avand de plata 11.547.199 de lei la bugetul de stat si 852.215 de lei la bugetul asigurarilor de sanatate.

Galateanul a ajuns in fruntea statisticilor realizate de ANAF din cauza unei escrocherii. In anul 2013, ciobanul a fost convins de un consatean sa deschida o firma pe numele sau, iar dupa ce a semnat documentele, ciobanul de 49 de ani a devenit proprietarul unei societati care avea ca obiect de activitate comertul cu animale.

Se pare ca fara stiinta proprietarului din acte, cei care controlau activitatea firmei nu au platit taxele si impozitele catre stat, iar datoriile au crescut foarte mult.
De asemenea, in numele ciobanului ar fi fost facute mai multe ilegalitati care au dus la condamnarea acestuia la inchisoare.

„El nu mai este in sat, a fost dus la inchisoare. Este condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare din cauza activitatilor de la firma pe care a avut-o, o firma care comercializa animale si in urma careia au ramas niste datorii foarte mari. De aceea apare el ca mare datornic la ANAF”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Ghidigeni, Eugen Tabacaru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005074 (s)