News Flash:

SUPER IMAGINI! Cele mai sexy prezentatoare ale stirilor sportive de la noi. Ipostaze sexy cu Corina Caragea si alte indragite prezentatoare

8 Ianuarie 2017
25559 Vizualizari | 3 Comentarii
corina caragea5

Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă prezentatoare de știri sportive din țară? Cum oglinda nu ne-a răspuns, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a alcătui un top al sexy-știristelor.

Studiile au arătat că o prezență feminină fermecătoare este la fel de importantă ca È™i È™tirile pe care le prezintă. Pot aduce reporterii cele mai tari exclusivități È™i cele mai nemaivăzute imagini... Dacă acestea sunt prezentate de o fată care nu iese în evidență prin calitățile ei fizice, nu se mai uită nimeni. Ce, nu aÈ›i auzit de prezentatoare concediată pe motiv că nu face audiență?

Adevărul e că în România sunt o mulÈ›ime de fete frumoase È™i ar fi fost păcat ca televiziunile de sport să nu angajeze ceva de rasă. AveÈ›i mai jos nominalizările noastre: fete sexy, pasionate de sport... Voi pentru cine votaÈ›i? sursa: pariurix.com

RALUCA HOGYES – Digisport

Raluca este absolventa facultății Româno-Americane, secÈ›ia RelaÈ›ii Comerciale. Nu a profesat nicio zi în meseria pentru care s-a pregătit, preferând modellingul. A intrat în lumea televiziunii în urma unui casting dat pentru Știrile sportive la Digi 24.

SIMONA ȚĂRANU – Digi 24

A studiat cursurile Facultății de Cinematografie È™i Televiziune, specializarea Regie Film È™i TV din cadrul Universității Media din BucureÈ™ti. Primul ei job a fost la postul tv Digi 24. Iubeste sportul È™i este pasionată de tenis. Când era mică, îÈ™ dorea să devină medic veterinar.

CORINA CARAGEA – ProTV

Încă de mică È™i-a dorit să lucreze în media. La terminarea liceului, s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat È™i Facultatea de RelaÈ›ii Publice. Corina a debutat încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii "Surprize, Surprize".

EDA MARCUS – TVR

Eda a început munca la 19 ani, ca reporter de divertisment. I s-au întâmplat multe episoade amuzante în carieră: „Ba am fost cerută de nevastă de un telespectator în direct, ba m-am împiedicat în platou”...


IOANA SCÄ‚RLÄ‚TESCU – DolceSport

A absolvit Facultatea de Regie È™i Film de la Universitatea Media. După câÈ›iva ani a aflat că un nou post de televiziune are nevoie de prezentator meteo. S-a dus la probă ÅŸi a luat-o fără probleme. S-a reîndrăgostit de meseria de prezentator, dar tânjea după ÅŸtirile sportive, aÅŸa că oferta Dolce Sport a venit cum nu se putea mai bine.


MATILDA POPA – Dolcesport

Lucrează în branșă din 2004. Cum a inceput totul? PovesteÈ™te ea: "Mi s-a propus sa vin la NaÈ›ional TV, la secÅ£ia Sport. Acolo urma să mă ocup de arhiva Sport ÅŸi de alte probleme legate de jurnal. Am stat mai întâi trei luni în probe ÅŸi am fost asistent producÅ£ie sport". Apoi a fost angajată. Din 2010, Dolce Sport este noua ei "casă".


ANA CRISTINA CÄ‚LIN – Digisport

Ana Cristina Călin a încercat multe în televiziune ÅŸi pare că încă nu s-a oprit din experimentat. Actriţă de telenovele în urmă cu câÅ£iva ani, frumoasa blondă a trecut la Digi 24, apoi la Digisport.


RAMONA PÄ‚UN – ProTV

A ajuns la ProTV după 6 ani petrecuÈ›i la Sport.ro. Prima experiență a Ramonei în televiziune a fost în 2006, ca moderatoare a unei emisiuni studenÈ›eÈ™ti la postul local TV Sibiu, unde a È™i continuat ca prezentatoare de È™tiri timp de patru luni.


CAMELIA BÄ‚LÈšOI - Digisport

Camelia BălÅ£oi a preferat televiziunea în locul unei slujbe în magistratură ÅŸi a luat această decizie fără ÅŸtirea părinÅ£ilor. Și-a depus C.V.-ul la zece televiziuni din BucureÅŸti. La câteva zile diferenţă, a primit un telefon de la Digisport! Căutau prezentatoare pentru ÅŸtirile dimineÅ£ii. A jucat volei în timpul liceului. 

Galerie Foto

corina_caragea3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Xxl  | #10291
Dar bălțată mai ești Cami;la fel și Raluca Hogyes "beybe",dar și Corina"caragita"Ca(RAGEA).
vfd  | #10293
am mai remarcat-o shi pe simona ''laptanu'' tzaranu.
vfd  | #44847
am mai remarcato si pe eda"porcus"marcus!!!!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007026 (s)