News Flash:

Sucul de morcovi, fabulos pentru cancer

8 Noiembrie 2015
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
morcovul
Putini oameni stiu de efectele miraculoase ale suculului de morcov, de aceea trebuie sa stiti ca acesta este un remediu natural pentru tratarea cancerului si a ulcerului.

In functie de fiecare persoana, sucul de morcovi poate fi baut de la 0,5 litri la 3-4 litri pe zi. Este cea mai bogata sursa de vitamina A, pe care organismul il digera rapid.

Acest suc contine si o cantitate mare de vitamina B, C, E si K. Imbunatateste apetitul, digestia si structura dintilor. O mama care alapteaza ar trebui sa bea suc de morcov in fiecare zi, pentru a imbunatati calitatea laptelui.

Atunci cand se utilizeaza cantitati suficiente de suc de morcovi in timpul sarcinii si mai ales in ultimele luni se reduce posibilitatea de dezvoltare a septicemiei neonatale. Consumul zilnic de suc de morcov la o jumatate de litru are un efect mult mai bun asupra organismului decat tabletele de calciu.

Sucul de morcovi brut este un remediu natural pentru ulcer si cancer. Acesta mareste rezistenta corpului impotriva infectiilor ochilor, gurii, si intregului organism. Acest suc protejeaza sistemul nervos si este de neegalat pentru cresterea de energie si forta. Uneori, boala ficatului si a intestinelor este cauzata de lipsa unor elemente continute in sucul de morcov crud. Citeste mai mult pesfatulparintilor.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004711 (s)