News Flash:

Succese de rasunet pentru "Nationalul" timisorean in 2014

1 Ianuarie 2015
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de patru luni, adica de la inceputul lui septembrie si pana la sfarsitul lui decembrie, Teatrul National  Timisoara a reusit sa aduca in fata publicului o stagiune inedita, plina de spectacole care s-au jucat cu casa inchisa. Au fost puse in scena atat comedii pline de umor, cat si drame care au avut in prim plan personaje cu un destin sfasietor. Un lucru este cert, spectacolele semnate de Nationalul timisorean s-au bucurat pe deplin de aprecierea publicului.
Peste 16.600 de spectatori au venit in timpul stagiunii sa vada macar una dintre frumoasele piese puse in scena de Teatrul National Timisoara. Publicul a demonstrat ca eforturile actorilor si ale regizorilor sunt cu adevarat apreciate, iar rasplata pentru acestia a fost primita atunci cand biletele s-au epuizat in numai cateva zile.
Mai exact, pana acum, in aceasta stagiune, au avut loc sase premiere: „Pe ceas. Cu 60 de minute mai batran”, „Nopti albe”, „Maria de Buenos Aires”, „Daddy”, „Paganini nu mai locuieste aici” si spectacolul-concert „Beauty and the Beast”. Acestea au insumat 85 de reprezentatii in nu mai putin de 15 saptamani, adica aproximativ sase spectacole pe saptamana. De mentionat este si succesul colosal al spectacolului „Maria de Buenos Aires”, care s-a jucat de zece ori cu casa inchisa, iar trei reprezentatii au fost date la cererea publicului, scrie tion.ro.
Succesul teatrului s-a vazut si in randul incasarilor, acestea fiind cu 60% mai mari decat in aceeasi perioada a anului 2012.
„Teatrul National a avut un an foarte bun in 2014. Dificil, dar foarte bun. Faptul ca publicul raspunde propunerilor noastre asa cum o face publicul Nationalului, este unul dintre cele mai puternice ingrediente pentru mixul de energie de care avem nevoie zi de zi pentru a putea duce mai departe aceasta directie a Teatrului National, acest dialog intre prezent si arta care, iata, se dovedeste alegerea corecta”, a spus Ada Hausvater, managerul teatrului.

teatrul national nationalul timisorean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004646 (s)