News Flash:

STS - in cazul Ioan Gyuri Pascu: Au fost efectuate trei apeluri la 112

30 Septembrie 2016
998 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu2
In dimineata zilei de 26 septembrie, au fost primite trei apeluri la 112, au precizat reprezentanti ai Serviciului de Telecomunicatii Speciale, intrebati de AGERPRES referitor la cazul actorului Ioan Gyuri Pascu.
"In urma cautarilor efectuate in baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 Bucuresti, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastra si petrecut in data de 26 septembrie anul curent, la orele 3,23, 4,42 si 4,53", se arata intr-un raspuns oficial al STS.
Potrivit sursei citate, persoana care a efectuat primul apel a anuntat o urgenta medicala, motiv pentru care acesta a fost transferat Dispeceratului de Urgenta al Serviciului de Ambulanta Bucuresti — Ilfov.
"Apelanta a revenit precizand ca, desi la adresa a fost un echipaj de ambulanta, nu stie ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat catre acelasi dispecerat. La ultimul apel s-a anuntat ca starea pacientului s-a agravat, cazul intrand in zona de competenta a ISU — SMURD catre care a fost directionat", au explicat reprezentantii STS.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006453 (s)