News Flash:

Strada Musicescu din Timisoara devine strand la fiecare ploaie. Ce spune primarul Robu

25 August 2016
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
strada inundata
Mai multe portiuni din strada Gavril Musicescu, considerata cea mai lunga din Timisoara, se inunda la fiecare ploaie zdravana, desi soseaua a fost asfaltata recent. Oamenii care locuiesc acolo sunt revoltati ca apa le ajunge in curti si ca miroase ingrozitor canalizarea, iar autoritatile locale ridica din umeri si spun ca… vor trebui sa gaseasca solutii. Primarul Nicolae Robu are insa explicatia.
Potrivit edilului-sef, zonele care se inunda de pe strada Musicescu au trotuare noi, proaspat asfaltate, care nu existau inainte sa se faca investitia de peste 1,6 milioane de euro. Inainte, apa se scurgea in pamant si ajungea in canalizare prin unele gauri aflate in conducte.
„Sunt zone in care ramane apa pe strada, pentru ca au fost asfaltate trotuarele. Inainte, apa se scurgea spontan, in pamant, conductele aveau gauri si preluau apa care se prelingea, dar acum au fost asfaltate si trotuarele si s-a refacut si canalizarea, conductele nu mai au gauri si apa ramane pe strada. Proiectantii nu au gandit o solutie cu mai multe guri de scurgere, pentru ca inainte nu erau probleme cu apa. Am cerut si Aquatim si Societatii de Drumuri Municipale sa poarte discutii la nivel de directori si sa rezolve aceste probleme”, ne-a explicat primarul Nicolae Robu.
Edilul spune ca a aflat care este problema dupa ce a vorbit cu timisorenii care locuiesc in zona, scrie tion.ro.
Va reamintim, lucrarile de reabilitare a strazii Gavril Musicescu au inceput in primavara anului 2013, de santier ocupandu-se Societatea de Drumuri Municipale. Potrivit autoritatilor locale, investitia a fost de 6,2 milioane de lei fara TVA, adica peste 1,6 milioane de euro.

gavril musicescu edilului-sef
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005380 (s)