News Flash:

Stelian Tanase: Victor Ponta ne tine strans in brate si ne mai da si cate un cap in gura

31 Iulie 2015
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
stelian tanase
Stelian Tanase, presedintele-director general al SRTv, a declarat ca Victor Ponta este cel mai ostil premier fata de TVR, precizand ca masurile pentru salvarea televiziunii publice, precum indexarea taxei TV, scaderea TVA si amnistia fiscala, "stau in pixul" sefului Guvernului.
"Anumite masuri pe care diferitele guverne le-au luat au ingenuncheat televiziunea", a spus Stelian Tanase, intr-o "Editie speciala", difuzata joi seara, la TVR 1.
Potrivit lui Stelian Tanase, televiziunea este "ingenunchiata de politicieni cu buna-stiinta, pentru a fi controlata politic".
De asemenea, Stelian Tanase a spus ca Victor Ponta este cel mai ostil premier fata de TVR. "Ne tine strans in brate si ne mai da si cate un cap in gura (...) Ar fi bine sa ne lase, sa ne mai ignore putin (...) Dar el trebuia in trei ani sa ia cateva decizii", a spus Tanase.
Acesta a mai afirmat ca nu se afla in niciun fel de dialog cu premierul, "nici institutional, nici neinstitutional". "Cu domnul Ponta n-am vorbit dinainte de aprilie anul trecut. Am incercat sa intru in contact cu el si m-a trimis la Parlament, ca cica Parlamentul ar trebui sa rezolve lucrurile astea. Nu. Este apanajul primului-ministru, sa indexeze taxa, numai primul-ministru poate sa o faca, sa taie TVA-ul, numai primul-ministru poate sa o faca. Discutia despre amnistia fiscala (...) Domnul Ponta a ignorat toate aceste lucruri si a amanat, a tergiversat aceasta problema fugind de ea. Nu este singurul prim-ministru care fuge de aceasta raspundere. Si ceilalti prim-ministrii au rostogolit spre viitorul Guvern problemele televiziunii", a sustinut presedintele-director general al TVR.
El a mai spus ca in mai-iunie comisiile parlamentare de cultura au incercat sa demita Consiliul de Administratie (CA) al TV. "PSD-ul a incercat sa demita CA. De fapt, sa ma goneasca pe mine din TVR si n-a reusit, pentru ca PNL, UDMR si minoritatile nu s-au prezentat pentru a nu fi intrunit cvorumul, pentru ca asta ar insemna ca PSD se instaleaza inainte de anul electoral si pe durata anului electoral la sefia televiziunii", a sustinut Stelian Tanase.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)