News Flash:

Steaua si Astra joaca in aceasta seara in Europa League. Campioana poate face pasul decisiv spre primavara europeana

6 Noiembrie 2014
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
Aflata pe primul loc in Liga I, acolo unde pare sa nu aiba rival in lupta pentru titlu, Steaua Bucuresti este condamnata sa faca puncte pentru Romania si incupele europene. Trupa lui Costel Galca poate face astazi un pas urias spreprimavara europeana.

Pentru asta insa, stelistii trebuie sa o invinga in aceasta seara pe ambitioasa echipa Rio Ave, in deplasare. Partida din Portugalia conteaza pentru Grupa J a Europa League si se va disputa de la ora 22.05 (in direct la Digi Sport si Dolce Sport). Steaua a învins Rio Ave în etapa a treia din Europa League, scor 2-1, prin "dubla" lui Raul Rusescu, reusite ce l-au propulsat pe stelist între cei mai mari atacanti ai Europei. Raul Rusescu a fost supus unei interventii chirurgicale dupa ce a fost lovit dur de Gabriel Muresan, în meciul de la Târgu-Mures si nu va juca in aceasta seara. De asemenea, Gabriel Iancu nu va mai prinde niciun meci in acest an, tot din cauza unei accidentari, pe lista indisponibililor fiind si Valentin Cojocaru, portarul de rezerva al Stelei. 

De partea cealalta, Rio Ave FC a avut o prestatie buna pe "Estádio da Luz", fiind învinsa doar cu 1-0 de campioana Benfica Lisabona. Dupa 9 etape disputate, formatia antrenata de Pedro Martins se afla pe locul 7 în clasament, fiind la 8 puncte de lidera Benfica. Portughezii nu au câstigat niciun punct în Europa League, fiind învinsi în cele 3 meciuri cu Dinamo Kiev, Aalborg BK si Steaua. Sansele lor de a mai spera la primavara europeana sunt foarte mici, având nevoie de 3 victorii si jocul rezultatelor favorabile. În Grupa J, românii au câstigat partidele cu Aalborg BK si Rio Ave, fiind învinsi de Dinamo Kiev. Ei vor încerca sa profite de neexperienta adversarei, care este o debutanta în cupele europene, pentru a lua înca 3 puncte si a putea aborda mai relaxati ultimile doua meciuri cu danezii si ucrainenii. In celalalt meci din Grupa J, Dinamo Kiev joaca acasa cu Aalborg.

Tot in aceasta seara, dar de la ora 20.00 (Digi Sport 1, Dolce Sport 1), Astra Giurgiu va primi vizita formatiei Celtic Glasgow. Astralii nu au niciun punct in aceasta grupa si mai joaca doar de placere pe finalul acestei faze a competitiei. Giurgiuvenii vor totusi sa sparga gheata in grupele unei competitii europene, mai ales ca la meciul tur, din Scotia, Astra a ratat cateva sanse uriase de a da lovitura pe Celtic Park. 

Grupa D
Astazi (ora 20.00): Astra - Celtic Glasgow, Dinamo Zagreb - Salzburg
Clasament: 1. Salzburg - 7p, 2. Celtic - 7p, 3. Dinamo Zagreb - 3p, 4. Astra Giurgiu - 0p.

Grupa J
Astazi (ora 22.05): Rio Ave - Steaua, Dinamo Kiev - Aalborg
Clasament: 1. Steaua - 6p, 2. Dinamo Kiev - 6p, 3. Aalborg - 6p, 4. Rio Ave - 0p.

Sport.bzi.ro 

liga i steaua bucuresti cupele europene costel galca europa league
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006903 (s)